Jump to content

A violat o bolnavă psihic


dcp100168

Recommended Posts

A violat o bolnavă psihic

La 16.12.2008, ora 09.00, lucrătorii Postului de Poliţie din comuna Tuluceşti, au fost sesizaţi de M.G. de 40 ani, din satul Şiviţa, bolnavă psihic, despre faptul că în ziua de 14.12.2008, a fost ademenită de vecinul său C. Petrică de 58 ani, în locuinţa acestuia, fiind forţată să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei sale. In urma cercetărilor efectuate, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea de arestare preventivă, ocazie cu care s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de viol. Cercetările sunt continuate de lucrătorii postului de poliţie.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1798

Link to comment
Share on other sites

Varianta "Pro-romanţată"...

Virgina pana la 40 de ani, o femeie din Galati isi acuza vecinul de viol!

Femeia de 40 de ani sustine ca era fecioara, tocmai pentru ca a ales sa duca o viata retrasa si avea incredere in putini oameni. Agresorul s-ar fi aflat insa printre ei. Victima povesteste printre lacrimi ca nu se astepta la un astfel de comportament, chiar de la cel pe care l-a ajutat de multe ori in gospodarie si caruia ii ingrijea mama, care este grav bolnava. Omul, in varsta de 43 de ani, sustine ca, de fapt, intre el si femeia de 40 de ani nu s-a petrecut nimic fortat. El i-ar fi propus vecinei o relatie amoroasa, iar ea si-a dat acceptul.

Tot scandalul a ajuns acum la politie. Oamenii legii au solicitat o expertiza medico-legala, care a intarit faptul ca femeia a intretinut relatii sexuale, insa nu cu violenta. Acest lucru a pus si mai mult paie pe foc, mai ales ca tot satul vorbeste doar despre variantele celor doi, care se bat cap in cap. In ceea ce priveste ancheta penala, aceasta isi urmeaza cursul, insa barbatul este cercetat in stare de libertate.

Femeia traieste singura de cand i-au murit parintii. E o fire mai retrasa si sustine ca nu a lasat niciodata un barbat sa se apropie de ea. Femeia de 40 de ani e atat de marcata de cele intamplate, incat refuza sa mai iasa din casa.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -viol.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.