Jump to content

Recommended Posts

Posted

Interesant subiectul zic eu... :d

Dar ma intreb nu ar fi fost mai corect ca cel care s-a gandit sa inceapa acest subiect sa posteze primul? :lol:

DELOC CURAJOS!!! :lol:

sa te ajut eu? :d

FEMEILE'?....DUPA CARE VINE PLACINTA cu scortiosara FACUTA DE MAMA ? (a ta ,desigur) :d

Posted

...slabiciuni...sa vedem...novelele de dragoste...daca tot nu sunt eu bruneta si cu ochii negri -negri...atunci sa fie el brunet cu ochii negri :lol: ...shoping-ul de haine ,incaltaminte,etc...

Posted
sa te ajut eu? :d

FEMEILE'?....DUPA CARE VINE PLACINTA cu scortiosara FACUTA DE MAMA ? (a ta ,desigur) :d

Din păcate, fals :d Îmi plac femeile, dar nu consider că asta e o slăbiciune ;) Cât despre plăcintă, figurează şi ea într-un top 50... Nu m-am gândit ce-ar putea fi pe primele locuri, dar promit să postez imediat ce fac o ierarhie!

De la locul 2 în jos e problema, că blondele n-au rival :d

• 2 weeks later...
Posted
promit să postez imediat ce fac o ierarhie!

:d

...Cand o sa te tii de promisiune¿?¿? :d

Cand o sa-mi termin de ierarhizat slăbiciunile ;) Crezi că e aşa uşor?

Posted
Cafeaua, ţigara ...

Acestea sunt vicii.

corect !

eu poate ca ofer prea mare incredere cui nu merita !

in general sunt deschis si corect cu oamenii ,......., din pacate cateodata(si nu rar asta !) n-ar trebui sa fiu asa !

Posted

Frumos raspuns..

Slabiciuni... Nu stiu. "Iubirea" e aproape singurul lucru care ma face vulnerabila. In rest, ceea ce unii vad drept "naivitate" e doar prezumtia de nevinovatie pe care le-o acord tuturor initial.

Si am o mare slabiciune pentru "copii"...

• 3 weeks later...
Posted

De la 20 de ani am deveni un adevarat fumator nu-mi lipsea tigara nici -odata simtem ca nu-s barbat fara tigara.La 43 de ani fumam cite trei pachete de tigari pe zi,nu-i gluma, pina-n filtru.Am 12 ani de cind nu mai fumez si lucrez cu tigari..Dar nu mai sunt barbat ,simpt ca-n batrinesc si cind ,,urc'' parca nu mai este ca alta data! :)

p.s.Imbatrinesc de nu ma mai opresc :lol:

• 4 months later...
Posted

ma dau in vant dupa virgine...e frumos sa le dezvirginezi, dar totodata sa nu iti bati joc de sentimentele lor, pentru ca acelasi lucru ti se poate intampla si tie.... :) Asa ca e bine sa iti dezvirginezi iubita..si sa ramai cu ea...pentru ca o fata se ataseaza mult de cel care a dezvirginato.

• 3 weeks later...
Posted
ma dau in vant dupa virgine.......Asa ca e bine sa iti dezvirginezi iubita..si sa ramai cu ea...pentru ca o fata se ataseaza mult de cel care a dezvirginato.

Pai daca ramai cu ea nu te mai poti da in vant dupa virgine :lol: