Jump to content

Oana Pantelimon se retrage

Recommended Posts

Posted

Oana Pantelimon se retrage

Atleta gălăţeancă Oana Pantelimon, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din anul 2000, la săritura în înălţime, se va retrage din competiţiile sportive cu ocazia celei de-a treia ediţii a concursului "Monica Iagăr Grand Prix", care se va desfăşura duminică, de la ora 15.00, în sala Rapid din Capitală.

Oana Muşunoiu Pantelimon s-a născut la Tecuci, pe 27 septembrie 1972. La Olimpiada de la Sydney a obţinut bronzul, cu o săritură de 1.99 metri, cu cinci centimetri peste cea mai bună performanţă anterioară. După competiţia de la Sydney nu a mai reuşit să obţină nicio medalie, cea mai bună performanţă fiind un loc 4 la Campionatele Europene din 2002.

Posted

Oana Pantelimon s-a retras din activitatea competiţională, ea participând în afara concursului la "Monica Iagăr Grand Prix". Tecuceanca a sărit 1,85 m, rezultat mai bun decât cel al celor patru sportive din România prezente în concurs!

Oana Pantelimon, în vârstă de 36 de ani, a ţinut să mulţumească la festivitatea prilejuită de retragerea sa celor cinci antrenori cu care a colaborat de-a lungul carierei: Mihai Corciova (la CSS 2 Galaţi), Victor Cincă, Adrian Ghioroaie, Viorica Viscopoleanu şi Cristian Popescu. Fosta atletă a ţinut să mulţumească şi clubului Steaua Bucureşti, la care a activat şi la care şi-a început cariera de antrenor. Oana Pantelimon a dezvăluit că cea mai frumoasă amintire din cariera sa sportivă o reprezintă medalia de bronz de la Jocurile Olimpice din 2000, de la Sydney. "Mi-a plăcut să fac sport, am făcut numai şi numai din plăcere şi pot să zic că mi-am făcut pofta de sărituri în înălţime. Cea mai frumoasă amintire o am de la Jocurile Olimpice de la Sydney, când am obţinut medalia de bronz. Este un moment special să te urci pe podium la o competiţie de o asemenea anvergură", a spus Oana Pantelimon, care a precizat că-şi va continua cariera de antrenor.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.