Relu Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Visam că în părculeţul de la Viva se amenjase un aerodrom ... tot decolau şi aterizau avioane, elicoptere ... când deschid ochii, deasupra mea, nişte luminiţe roşii, galbene, albastre ... şi zgomotul ăla de turboreactoare ... de pe undeva, începe să tragă şi o mitralieră ... mă ridic în capul oaselor şi-l văd pe băiat fluturând în aer un elicopter iar pe plapumă, un TAB trăgea cu tot armamentul din dotare
Yan Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Multa sanatate ! Atat mie cat si familiei mele! Pentru mine este suficient !
SAMUR1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 craciun cu multa zapada, la Targu Neamt, alaturi de cine visam.... si multe surprize frumoase !
docica Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 In primul rand mi-a adus sotul acasa... din tari mai reci ... cu tot cu o cutie de bomboane Lindt, din alea cele mai fine . Apoi, hmmmm... mi s-a stricat tv-ul, asa ca, vrand-nevrand, mi-a adus un tv nou... si un set de produse de la Sabon si o lenjerie de satin... si alte nimicuri. Anu asta Mosu' a fost cu sacu' plin. Si, sincer... chiar nu voiam nimic. de fapt am avut o singura dorinta. I-am tot zis lui Radu: ciocolata, ciocolata, CIOCOLATA! asta voiam
nina Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 hm de la sot nimik.de la prietena mea care a venit din italia;pantaloni.20 euro cafea si dulciuri ptr copil
Relu Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Hai să mai scot de la naftalină subiectul ăsta... Ok, mie mi-a adus ceva care să-mi ție de cald: ciorapi de lână, un pulover, o pereche de mănuși. Și doi băieți care m-au trezit dis-de-dimineață, care mai de care să-mi spună că a venit Moșu'...
Mikka Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Ceva de imbracat, dulciuri si un cos cu bunatati de sezon.
AndreiM Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Păi.. Un Galaxy Note III, o miră de calibrare a obiectivelor foto și un parfum + multă dragoste de la soție și familie.
riaji Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Cosmetice, imbracaminte si, paradoxal, o masina de tuns..
Recommended Posts