Jump to content

Alex Tudose ar vrea să vină la Oţelul

Recommended Posts

Posted

Alexandru Tudose: La Buzau nu ma mai intorc in viata mea!

Fundaşul central al Stelei, Alexandru Tudose, a declarat că nu are şanse să fie titular la echipă din Ghencea, atât timp cât nu va pleca unul dintre cei trei fundaşi de la echipaă naţională, Mirel Rădoi, Sorin Ghionea şi Dorin Goian: "Cât timp nu va pleca unul dintre Goian, Ghionea sau Rădoi, nu cred că voi putea să joc titular la Steaua. Din câte am înţeles, Goian e aproape de plecare, aşa aş putea să joc alături de Ghionea, pentru că Rădoi evoluează la mijloc. Revenirea lui Lăcătuş cred că este de bun augur, deoaa­rece va de­termina suporterii să fie din nou alături de echipă€".

Fundaşul care a fost împrumutat în ultimul an şi jumătate la Gloria Buzău a mai afirmat că şi-ar dori că în viitor să evolueze şi la echipă din oraşul său na­tal, Galaţi: "La Buzău nu mă mai întorc în viaţa mea! Visul meu e să joc la Steaua, dar dacă nu voi avea loc şi voi fi împrumutat din nou, aş pre­fera să vin la Oţelul Galaţi".

Tudose a mai spus că îşi petrece vacanţă la Galaţi, acolo unde joacă aproape zilnic fotbal în sală alături de Florin Cernat, Sorin Frunză, Silviu Izvoranu şi Alexandru Bourceanu. "Nici în pregătirea pe care o facem la echipe nu tragem atât de tare ca acum. Ambiţiile sunt mari între noi, fiecare vrea să câştige aceste meciuri".

http://www.sport365.ro/Alexandru_Tudose ... 82025.html

Posted

Atunci, dupa parerea mea, fanii ar trebui sa-si scoata capul din fund, pentru ca Tudose e un fundas foarte bun si ar fi mult mai usor sa aduci un galatean, sa joace pe bani mai putini si mai bine pentru echipa din orasul natal, decat un altul.

Posted
Atunci, dupa parerea mea, fanii ar trebui sa-si scoata capul din fund, pentru ca Tudose e un fundas foarte bun si ar fi mult mai usor sa aduci un galatean, sa joace pe bani mai putini si mai bine pentru echipa din orasul natal, decat un altul.

e discutabila faza cu ,,capul in fund''.ala este doar cu gandul la echipa cimitirului ghena si la banii de acolo.Otelul nu este o rampa de lansare si atat.

Posted
ala este doar cu gandul la echipa cimitirului ghena si la banii de acolo.Otelul nu este o rampa de lansare si atat.

Asa poti spune despre orice jucator profesionist de fotbal: ca e cu gandul la Real Madrid, Barcelona, Manchester United sau mai stiu eu ce alta echipa de top. Cat despre Otelul - rampa de lansare - e discutabila faza :d Deocamdata, nu vad cine ar veni la Otelul pentru a-si petrece "varful de cariera". Otelul a fost, este si, din pacate, va mai ramane (cel putin) o buna perioada de timp o echipa care se zbate intre a fi sau a nu fi, din cauza diverselor probleme, in special financiare; nu vad cine altcineva ar juca "de drag" la o echipa de mijlocul clasamentului, daca nu un jucator ca Tudose, care s-a nascut si a crescut (ca fotbalist) cu Otelul Galati in cap.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.