Anita85 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Am un telefon mai vechi care totusi imi e "drag" si as vrea sa-l repar.As vrea sa stiu de un service bun, fara sarlatani, care sa imi repare telefonul bine sau daca nu pot sa o faca sa fie macar sinceri?Cam pe unde ar trebui sa ma duc...si cam ce tarife se parctica asa...de exemplu?
Mikka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 E un service in Piata (Mare), un magazin vis-a-vis de statia lui 15 (METRO). Incearca si acolo. Despre tarife, habar nu am, banuiesc totusi ca sunt in functie de interventie, nu?
Anita85 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Mersi! Am trecut de 1 mie de ori pe acolo si sa mor daca l-am observat!Mai stiu de un service mic, numai ca pe el scrie Vodafone, in zona PS-uri in tiglina...dar nu stiu daca sa am incredere sau nu.Operatiunea consta in schimbatul de flexi band de la un telefon cu clapita. Panglica costa doar 8 lei.La tarife m-am referit sa nu iti tranteasca cu usurinta 50 de lei...pe mai nimic :roll:
Pet.s Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 salutare..cat ma costa sa decodez si eu n97 mini...si unde anume in Galati
AndreiM Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Incearca aici : http://www.vodafoneservice.ro/ sau la Agress in Tiglina, in statie.
CORDON ELECTRONICS Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Daca telefonul tau nu mai functioneaza ca la inceput sau s-a defectat, e timpul sa-l trimiti in service si va fi ca nou. La CORDON ELECTRONICS beneficiezi de asistenta specializata pentru repararea lui. Orice defectiune sau problema tehnica va fi rezolvata intr-un timp foarte scurt. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu telefonul iar noi va vom asigura reparatia lui gratuit, daca acesta se afla in perioada de garantie(nu conteaza de unde a fost cumparat:orange, cosmote,vodafone, altex..etc), sau contra cost, daca telefonul a iesit din garantie. Beneficiati de garantie la reparatie si aveti siguranta ca toate piesele folosite sunt originale garantate de producatori. ASIGURAM REPARATII PENTRU: TELEFOANE:NOKIA, SAMSUNG, HTC, HUAWEI, MOTOROLA, SAGEM, PHILIPS, MYPHONE GPS:EVOLIO, GOGLEVER, TABLETE: SAMSUNG, EVOLIO, GOGLEVER MODEM INTERNET: HUAWEI LA TOATE MARCILE DE MAI SUS ASIGURAM SERVICE SI LA ACCESORII. Program: Luni - Vineri: 9:00 - 19:00 Sambata: 10:00 - 14:00 Numar de telefon: 0730.616.117 Adresa: Strada DOMNEASCA 27,Galati Repere/Indicatii: INTRE WINMARKT SI UNIVERSITATE, VIS-A-VIS DE BANCA ITALO ROMENA, SUNT AMPLASATE PE STALPI BANNERE CU NOKIA SERVICE POINT IN DREPTUL LOCATIEI Website: www.cordongroup.ro, www.cordongroup.com Email: galati@cordongroup.ro
Cristina Silion Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 Vă recomand Doctor Display Țiglina, lângă Dioda.
Recommended Posts