dcp100168 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ce v-a adus anul 2008? Ce aşteptaţi de la anul 2009?Pentru mine, e simplu: un forum şi o comunitate superbă :oops:
catilina22003 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 dcp..smecher esti;) Un raspuns relativ, cu loc de interpretari:P 2008 ti-a adus un forum si o comunitate superba?sau...asta astepti de la 2009? P.S. stii ca stiu ca am inteles perfect, dar na..zgandaream putin :twisted: Sa trecem la lucruri serioase:) 2008 as putea spune, surprinzator, a fost cel mai nefast an, atat din punct de vedere profesional, cat si sentimental(fara nicio referire la siropisme, sau altceva de gen..oricum nu le scot la iveala..doar zac latent, definitiv cred, si sper). Daca ceva nu mi-a mers bine, atunci in mod clar s-a manifestat in cea mai pura forma in anul 2008. Noroc cu ultima parte a anului, care m-a scos din starea de superficialitate-blazare-indiferenta-etc si asa mai departe:) De la 2009, evident, imi doresc tot ce-i mai bun, pentru ca merit..hihi. De fapt, ce-si doreste femeia, vrea si Dumnezeu. Asa-i fetelor? Duamne, ce egoist suna! Dar iaca, decat sa vorbesc discutii ca si, de exemplu, "fotomodelele" sau participantele de la miss world-uri, care toate, in cor, si cu privire tampa, afirma ca isi doresc "pace mondiala" :roll: , mai bine asa..responsabila si constienta de defectele mele(eh, recunosc, si olecutica alintata :oops: ) Ser'us oll:>
tomcat0 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 pt. mine 2008 a fost un an aproape perfect, tinand cont ca: 1. in acest an s-a nascut primul meu copil, 2. in acest an am sustinut un examen destul de important in cariera 3. am ajuns la etapele de finisare ale casei din Vrancea 4. am o gaska de prieteni la care tin foarte mult de la 2009 astept in primul rand sanatate (ca sa le pot face pe toate), urcusuri pe plan financiar, o alta masina, poate un al doilea kinder , si nu in ultimul rand... sa va invit pe toti in noua locatie unde voi canta impreuna cu trupa. p.s. uitasem... as vrea sa pot sa o duc si pe sotia mea pana in Germania sa-i arat ce-i aia adevarata civilizatie... sa nu mai aiba ea impresia ca romanii sunt ok
George Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 2008 mi-a adus succese pe plan de invatamant. Am terminat facultatea cu nota mare la licenta. Nota 9 si mi-a adus si o comunitate de amici sa zicem asa, cu care ma intalnesc lunar, e vorba de cativa membrii de pe acest forum, se stiu ei care. Eu de la 2009 astept sa imi aduca carnetul de sofer, reusita in cariera si o prietena in sens de iubita.
riaji Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nici eu nu am dus-o prea bine in 2008.. nu am reusit nimic din ceea ce mi-am propus si nici vreun lucru bun la care nu ma asteptam nu m-a 'lovit'. De fapt, cred ca a fost unul dintre cei mai nasoli ani din scurta-mi viata. Dar cu toate astea, sper ca 2009 sa-mi aduca mult mai multe decat merit, pentru compensatie.
djabar1523 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 An rau sa nu fie, in rest ne descurcam noi...
chirac Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ...ultimile doua luni au c-am luato razna toate !2009, poate va fi mai blind cu noi!Alesii poate s-or infige mai bine in hamul promisiunilor facute ducand povara anilor trecuti pe drumul cel bun.Saracia si bogatia sa fraternizeze facind ca orce roman sa-si permita macar o plimbare cu avionulclatindusi ochii prin tari necunoscute ,odata pe an!(cu mancarea de-acasa) :roll:
busumary Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 anul 2008 un an f.urat ! ce vreau sa.mi aduca 2009? sanatate,ca restul le cumpar !
lumy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a fost un an bun,si cu bucurii si cu necazuri,dar totusi mai multe bucurii,sper ca si anul acesta sa fie bun,poate chiar mai bun si sa termin cu bine facultatea si toti cei din jur sa fie sanatosi
Aiyana Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Din punctul meu de vedere, 2008 a fost cel mai trist an din viata mea. Da, am scapat de 2 cumpene foarte mari (printre care un accident de masina in urma caruia n-am ramas decat cu o vanataie), dar am avut si mult ghinion. Exista si o parte foarte buna: aceea ca m-am regasit pe mine, am vazut care-mi sunt prietenii si am invatat sa apreciez lucrurile cu adevarat importante in viata. Mi-am dat seama si ca sunt o luptatoare...dar si foarte sensibila. Ca o paranteza, desi nu sunt superstitioasa, am realizat ca imi este net mai bine in anii fara sot (asemeni anului in care m-am nascut). Aceasta 'regula' se aplica tuturor persoanelor din jurul meu. Ca si concluzie, 2008 a fost un an obositor. De la 2009 aştept linişte, multî linişti şi pace! ..şi să apucăm să ne sincronizam cu întâlnirile
Recommended Posts