George Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Am si eu o intrebare. Unde pot fi reclamati adminii unor forumurio sa li se desfiinteze forumul? Un anume forum http://www.tramclub.org instiga la Monopol in transportul in comun. Promoveaza desfiintarea particularilor, iar prin aceasta incalca un drept constitutional. Au lansat o petitie care vad ca deja e semnata de 200 de insi. E groaznic daca s-ar desfiinta particularii. Sper ca Guvernul e aat de prost incat sa le accepte petitia. Eu as fi de acord ca particularii sa treaca la midibuze in locul conswrvelor insa nu la eliminarea lor de pe piata asa cum vor niste pustani de 16-20 de ani fara minte.
dcp100168 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 CONSTITUŢIA ROMÂNIEI Libertatea de exprimare Articolul 30 (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă. (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii. (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
George Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Dar despre eliminarea concurentei nu spune nimic constitutia? Eu parca stiam ca exista ceva si in acest sens.
1964 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Am si eu o intrebare. Unde pot fi reclamati adminii unor forumurio sa li se desfiinteze forumul? Un anume forum http://www.tramclub.org instiga la Monopol in transportul in comun. Promoveaza desfiintarea particularilor, iar prin aceasta incalca un drept constitutional. Au lansat o petitie care vad ca deja e semnata de 200 de insi. E groaznic daca s-ar desfiinta particularii. Sper ca Guvernul e aat de prost incat sa le accepte petitia. Eu as fi de acord ca particularii sa treaca la midibuze in locul conswrvelor insa nu la eliminarea lor de pe piata asa cum vor niste pustani de 16-20 de ani fara minte.intr-adevar au si particularii doar jumatate de adevar.ei stiau foarte bine ca lucreaza in SEMILEGALITATE si din cauza lacomiei unii au pierdut mult sau mai rau au ajuns in situatii dramatice neputand sa-si plateasca ratele.mai e faza ca sunt cativa politisti care au afaceri cu maxitaxi dar binenteles ca nu pe numele lor.aceeasi treaba este si la taxiuri.sunt protejati de unii politisti pentru ca este afacerea lor.oricum dubele strica imaginea orasului dupa parerea mea.in Constanta,Cluj,Timisoara orase care sunt mai bine organizate dpdv al transportului nu au asemenea transport sa zicem importat din orientul mijlociu.oricum repet inca o data.soferii si patronii de maxitaxi stiau foarte bine ca nu lucreaza chiar asa legal dar cu ajutorul unor pile in politie,primarie si consiliu local au reusit sa fenteze legea atatia ani.un lucru foarte grav insa este evaziunea fiscala care o fac aceste afaceri.nu are rost sa zic de alte dezavantaje.
George Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Deci ceea ce doresc eu este simpla inlocuire a maxi-taxiurilor cu midibuze Isuzu sau Prestiji si care sa poarte pe parbriz in partea de sus un autocolant cu numele firmei. Asa cum au acum microbuzele galatene. In nici un caz desfiintarea maxi-taxi si inlocuirea lor cu NIMIC Si trebuie delimitat plajele de linii de la 1 la 100 e statul de la 100 la n sunt particularii. Singura exceptie Bucurestiul unde de la 1 la 1000 sa fie RATB de la 1000 in sus particularii. Cam asa ar trebui sa fie. Trebuie sa precizez ca am auzit de la cineva care a fost in Austria ca in fiecare oras sunt si operatori privati care folosesc acelasi fel de autobuze ca operatorul principal i sistemul de taxare e UNIC un bilet cumparat din statie fiind valabil pentru orice operator
Aiyana Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nu poti sa te legi de libertatea de exprimare, dar poti apela la prevederile concurentei neloiale. Eu nu mi-as face atatea probleme in legatura cu acea petitie. Nu este atat de simplu cum pare.
Recommended Posts