Jump to content

Grigoraş nu se teme de criza financiară

Recommended Posts

Posted

Petre Grigoraş:"Criza financiară este peste tot. Nu ne convine, plecăm!"

Antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş, spune că nu se teme de efectele crizei financiare mondiale, deşi echipa sa este una dintre cele mai vulnerabile din acest punct de vedere. "Trebuie sa intelegem si noi si jucatorii ca este o criza generala, deci nu numai in sport. Asta este viata. Daca nu acceptam, ne luam bagajele si plecam spre alte zari, dar nici acolo nu-i mai bine. Eu nu sunt atit de pesimist ca altii, cred ca sunt posibilitati pentru a sustine echipele de fotbal din Romania. Ce, ati vazut pina acum vreun campionat suspendat?Vom incerca sa promovam jucatorii nostri. Personal, le dau posibilitatea sa se afirme. Si eu am fost fotbalist si ii inteleg. Acesti tineri trebuie sa confirme acum, altfel ii vom pierde prin ligile inferioare. Exista potential la Galati iar jucatori ca Iorga, Cojoc, Cirja, Silviu Ilie, Ripa, Avram sau altii, nu trebuie sa astepte pina la 25 de ani pentru a se impune in fotbal. Cit despre jucatorii straini, cei care vin ar trebui sa fie cu doua clase peste ce avem. Majoritatea nu au dat randamentul scontat, exceptii facind bulgarii Kolev si Jelev plus argentinianul Vigllianti, care intr-adevar si-au adus un aport considerabil in jocul echipei", a spus Petre Grigoraş la Sport Total FM.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/petr ... lecam.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.