dcp100168 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Averea lui Mittal s-a redus la 11 miliarde de lire sterline Averile celor mai bogaţi 1.000 de cetăţeni britanici s-au redus cu mai mult de 50% în 2008, respectiv cu 200 miliarde lire sterline, ca urmare a crizei economice mondiale, iar Lakshmi Mittal, preşedintele executiv al Arcelor Mittal, grup prezent şi în România, a avut cele mai severe pierderi. Cercetările făcute de The Sunday Times pentru elaborarea topului celor mai bogaţi oameni din 2009, care va fi publicat la primăvară, arată că averile celor mai bogaţi 1.000 de britanici s-au redus cu peste 50% comparativ cu datele din lista pentru 2008. Cel mai afectat miliardar a fost Lakshmi Mittal, care s-a plasat pe prima poziţie în clasamentul celor mai bogaţi britanici în ultimii patru ani. Averea familiei Mittal a fost evaluată, anul trecut, la circa 28 de miliarde de lire sterline, însă valoarea curentă a acesteia este estimată la 11 miliarde de lire sterline.
Gabbiano Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 daca sufletul mi-ar fi dispus anatomic ceva mai jos,cred ca m-asi exprima cam asa:ma doare sufletul de mittal.dar cum sufletul meu se afla la locul lui nu pot decat sa zic ca ma doare in poale de cioara.cam aceiasi durere pe care o are si el de plamanii copiilor nostri.pai mai baragladina....deja criza asta este mai suportabila ptr mine la aflarea vestii astea
Recommended Posts