Jump to content

Circulaţie în condiţii normale pe drumurile din judeţ


dcp100168

Recommended Posts

Circulaţie în condiţii normale pe drumurile din judeţ

Circulaţia pe drumurile judeţene şi naţionale de pe teritoriul judeţului Galaţi se desfăşoară în condiţii normale, informeză Prefectura Galaţi. Cantitatea de zăpadă căzută pe teritoriul judeţului nu a ridicat probleme deosebite din punct de vedere al circulaţiei pe drumurile publice. În ultimele cinci zile, 10 utilaje de deszăpăzire ale Secţiei Drumuri Naţionale Galaţi din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au acţionat pentru asigurarea unor bune condiţii de trafic. Se află în stocuri la această dată peste 1.000 de tone de material antiderapant, din care s-au folosit circa 300 de tone.

Link to comment
Share on other sites

Este adevarat ,insa cind treci de beresti segmentul de drum Plesa-Talasmani este nenorocire!Acolo se poate amenaja o pista pentru schi ! :) Cine raspunde de acest drum?Poate nu convine cuiva dar trebuie si acolo intervenit si reparat drumul!!!! :mrgreen:

P.s... :!: Relu, informatia ,sursa este importanta nu locul undei montata! :P

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.