EMIL Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Pentru barbati si... copii, unde ne putem tunde in conditii de igiena, cu respectarea normelor privind schimbarea consumabilelor dupa fiecare client, cu preturi afisate si nu dupa cum este imbracat clientul.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani Emil, iti recomand 2 frizerii.. Lady M, la 50 metri de intersectia de la Isharo, inspre liceul 10, Sf Maria. O alta, in Micro 19, pe Bulevardul Otelarilor, intre Capatul troleului 102 si Brailei, aproape de unde s-a deschis noul Cozy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluturas Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani Incercand sa va dau o mana de ajutor...am gasit ...spre surprinderea mea ca adminul nostru nu este unicul care nu s-a mai tuns de 10 ani! "Nu s-a tuns de zece ani !!!! AMBIŢIE. Un bărbat din Australia nu s-a tuns şi bărbierit de mai bine de zece ani. În vârstă de 42 de ani, Phil Moore spune, spre consternarea frizerilor, că nu intenţionează să se tundă în viitorul apropiat. Un mare fan al lui Phil este fiul său Vlake, care a încercat să-l copieze." Revenid la "oile noastre"... Eva-lux - Adresa: str. Brailei, nr. 66, bl. BR3 Telefoane: 0236-460.631; 0236-460.092 Website: socom-evalux.pa.ro Email: socom-evalux-galati@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 sau la Cindy's pe str. Ghe Doja , langa lic 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMIL Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 LA MULTI ANI SI SANATATE FORUMISTILOR GALATENI IN NOUL AN! MULTAM DE SUGESTII, DAR CRED CA ...O SA URMEZ MODELUL ADMIN-ULUI, LADY M NU SCHIMBA LAMELE SI HALATELE, LA FEL SI EVA LUX, CARE IN PLUS, DESI ARE TARIFE AFISATE, CERE CU 2-3 LEI PESTE ACESTEA ... ORI, PREFER SA LAS EU 5 LEI DACA VAD CA MERITA, DECAT SA TE FURE PE FATA PE MOTIV CA ... TE VAD MAI DES PE LA EI...IN SFRASIT SA NE RUGAM LA CEL DE SUS PENTRU UN AN MAI BUN CA DE LA BOC SLABE SPERANTE.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Pentru barbati si... copii(de baieti fiind vorba),v.as putea recomanda un loc.Nu o fac pentru reclama,chiar nu e cazul,doar va pot garanta(cel putin in ceea ce ma priveste)acele conditii.Nu e un loc pretentios,dar sunt respectate cerintele.Eu lucrez la Afrodita.-schimbarea halatului,tine de igiena personala a frizerului decat de client,odata la 3,4 zile.-la copii,nu se folosesc lame, se foloseste o masinuta speciala de contur,ca si la client dealfel,doar la cerere Va recomand,ca in orice salon,unde veti merge,evitati orele de varf,cand e aglomerat.Astfel veti beneficia de servicii bune . Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor1 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 cleopatra rulllllls!de departe cel mai elegant si frizeri buni. imi place ca nu e la strada si nu ajung toti nespalatii acolo :evil: :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMIL Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 DACA SE POATE PENTRU AFRODITA SI CLEOPATRA, UN PIC MAI AMANUNTIT ROG! MULTAM ANTICIPAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor1 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 cleopatra este in IFR, in ICFRIMU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justfordance Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 afrodita este cum mergi de la IREG spre GENERAL pe partea dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Michelle, for ever and ever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Da ,Rami Michelle e un loc super fain si daca mai ai si norocul sa te serveasca Sefa... am avut o colega care a lucrat(nu stiu daca mai lucreaza la firma) la Michelle, locatia care a fost in centru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Da ,Rami Michelle e un loc super fain si daca mai ai si norocul sa te serveasca Sefa... am avut o colega care a lucrat(nu stiu daca mai lucreaza la firma) la Michelle, locatia care a fost in centru. Tot in centru e si acum Pe parul meu nu si-a pus mana vreodata decat sefa sau seful deci, da, am fost o norocoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ma refer la locatia de langa Sensiblu din centru. Norocoas.o ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Si Michelle banuiesc ca e doar coafor si hair-stylist si se adreseaza doar fetelor. Pe cand Afrodita are nu numai coafor pentru fete ci si frizerie pentru baieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbiano Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ultima data cand am apelat la serviciile unei frizerii costa tunsul 2500-3000 lei vechi cu bacsisul inclus. deci a trecut ceva vreme.... ...solutia? o masina profesionala de tuns ,o oglinda si un pic de indemanare....am ales solutia asta ptr ca ma enerva la max intepaturile firelor de par pana la dusul de acasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Si Michelle banuiesc ca e doar coafor si hair-stylist si se adreseaza doar fetelor. Pe cand Afrodita are nu numai coafor pentru fete ci si frizerie pentru baieti.plus cosmetica si manichiura+pedichiura Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonybon2 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 in cladirea volksabank,tiglina etaj 3 ,carmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Frizeriile, la controlÎn perioada 15-30 octombrie, comisarii C.R.P.C Galaţi au desfăşurat o acţiune de verificare privind respectarea prevederilor legale la prestatorii serviciilor de estetică şi igienă personală, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, cosmetică în judeţului Galaţi. „S-a constatat că în cazul unor unităţi nu erau afişate la loc vizibil lista de preţuri sau acestea erau afişate în mod echivoc, de exemplu se înscrie sintagma „40 de lei + vopsea” fără a fi indicat preţul vopselei şi gramajul. De asemenea s-au găsit unităţi care aveau în afişul publicitar operaţiuni care în realitate nu se executau din lipsa personalului. S-au identificat în anumite unităţi ustensile de tuns neigienizate. În cadrul unor unităţi pe masa de lucru era chiar şi un bidon de bere desfăcut. S-au găsit produse desigilate care nu aveau notată data desigilării. S-a constatat că există unităţi la care nu se asigură separarea incintelor, serviciul de manichiură/pedichiură nu este despărţit de spaţiul destinat activităţilor de frizerie - coafură. S-au aplicat două amenzi contravenţionale de 7.000 de lei şi 8 avertismente”, a relatat Carmen Tudor, comisar şef C.R.P.C.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 eu am tot schimbat frizeriile, pentru a face comparatii. m-au frapat cele fara chiuveta cu apa, ce aveau doar un birou pentru aparatura + oglinda:- in micro 18, la parterul blocului cu flori de langa Mall-ul cel nou (fostul serice)...nu-i stiu numele, langa el este un magazin cu mancare pentru caini si pisici:- in micro 17, la parterul unui bloc turn, in spatele pietei (spre str.Oltului)M-am tuns odata (dimineata) la o frizerie din micro 20, pe str.Otelarilor (cam pe diagonala cu Posta)...cand m-am uitat in oglinda, dupa-amiaza, m-am dus la frizeria veche in piata micro 19, sa ma dreaga profesionistii (a cam zambit a rade doamna de acolo, si m-a "corectat" fara bani) Oricum, am ajuns la concluzia ca baietii tund MULT mai profesionist decat damele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Eu am mai bine de 10 ani de când mă tund la un singur frizer. Au fost mici excepții ce-i drept. Inițial a lucrat undeva în zona Mașniță iar apoi și-a deschis singur tot în zonă, la 2 Babe in stație. E vorba de frizeria Janes. Acolo se merge doar cu programare și sunt numai bărbați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 eu, de vreo câțiva ani, mă rezolv acasă.paradoxul lui Moisil: „De ce trebuie oare, un chelios ca mine, să dea pe la frizer?” Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Eu ma duc la venus in tiglina 1 de ceva timp, alta nu prea stiu, adica ma refer cu multe locuri sa nu stau la coada si buna la pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modez.console Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Recomand Cleopatra, un tuns e 15 lei++, curat, doamne cu experienta, poti face programare.http://www.salon-cleopatra.ro/salon/contact/contacteaza-ne.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts