Jump to content

Frizerii în Galaţi (unde ne tundem în condiţii civilizate?)


EMIL
 Share

Recommended Posts

Pentru barbati si... copii, unde ne putem tunde in conditii de igiena, cu respectarea normelor privind schimbarea consumabilelor dupa fiecare client, cu preturi afisate si nu dupa cum este imbracat clientul....

Link to comment
Share on other sites

Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani
:lol:

Emil, iti recomand 2 frizerii.. Lady M, la 50 metri de intersectia de la Isharo, inspre liceul 10, Sf Maria. O alta, in Micro 19, pe Bulevardul Otelarilor, intre Capatul troleului 102 si Brailei, aproape de unde s-a deschis noul Cozy.

Link to comment
Share on other sites

Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani :d

Incercand sa va dau o mana de ajutor...am gasit ...spre surprinderea mea ca adminul nostru nu este unicul care nu s-a mai tuns de 10 ani! :d

"Nu s-a tuns de zece ani !!!!

AMBIŢIE. Un bărbat din Australia nu s-a tuns şi bărbierit de mai bine de zece ani.

În vârstă de 42 de ani, Phil Moore spune, spre consternarea frizerilor, că nu intenţionează să se tundă în viitorul apropiat. Un mare fan al lui Phil este fiul său Vlake, care a încercat să-l copieze."

Revenid la "oile noastre"... ;)

Eva-lux - Adresa: str. Brailei, nr. 66, bl. BR3

Telefoane: 0236-460.631; 0236-460.092

Website: socom-evalux.pa.ro

Email: socom-evalux-galati@yahoo.com

474_7c2831fd17e73b54ff49892f46b9c792_thu

Link to comment
Share on other sites

LA MULTI ANI SI SANATATE FORUMISTILOR GALATENI IN NOUL AN!

MULTAM DE SUGESTII, DAR CRED CA ...O SA URMEZ MODELUL ADMIN-ULUI, LADY M NU SCHIMBA LAMELE SI HALATELE, LA FEL SI EVA LUX, CARE IN PLUS, DESI ARE TARIFE AFISATE, CERE CU 2-3 LEI PESTE ACESTEA ... ORI, PREFER SA LAS EU 5 LEI DACA VAD CA MERITA, DECAT SA TE FURE PE FATA PE MOTIV CA ... TE VAD MAI DES PE LA EI...IN SFRASIT SA NE RUGAM LA CEL DE SUS PENTRU UN AN MAI BUN CA DE LA BOC SLABE SPERANTE.... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pentru barbati si... copii(de baieti fiind vorba),v.as putea recomanda un loc.Nu o fac pentru reclama,chiar nu e cazul,doar va pot garanta(cel putin in ceea ce ma priveste)acele conditii.Nu e un loc pretentios,dar sunt respectate cerintele.Eu lucrez la Afrodita.

-schimbarea halatului,tine de igiena personala a frizerului decat de client,odata la 3,4 zile.

-la copii,nu se folosesc lame, se foloseste o masinuta speciala de contur,ca si la client dealfel,doar la cerere

Va recomand,ca in orice salon,unde veti merge,evitati orele de varf,cand e aglomerat.Astfel veti beneficia de servicii bune .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Da ,Rami Michelle e un loc super fain si daca mai ai si norocul sa te serveasca Sefa... ;) am avut o colega care a lucrat(nu stiu daca mai lucreaza la firma) la Michelle, locatia care a fost in centru.

Link to comment
Share on other sites

Da ,Rami Michelle e un loc super fain si daca mai ai si norocul sa te serveasca Sefa... ;) am avut o colega care a lucrat(nu stiu daca mai lucreaza la firma) la Michelle, locatia care a fost in centru.

Tot in centru e si acum :)

Pe parul meu nu si-a pus mana vreodata decat sefa sau seful :d deci, da, am fost o norocoasa ;)

Link to comment
Share on other sites

ultima data cand am apelat la serviciile unei frizerii costa tunsul 2500-3000 lei vechi cu bacsisul inclus. deci a trecut ceva vreme.... :lol: ...solutia? o masina profesionala de tuns ,o oglinda si un pic de indemanare....am ales solutia asta ptr ca ma enerva la max intepaturile firelor de par pana la dusul de acasa

Link to comment
Share on other sites

Si Michelle banuiesc ca e doar coafor si hair-stylist si se adreseaza doar fetelor. Pe cand Afrodita are nu numai coafor pentru fete ci si frizerie pentru baieti.

plus cosmetica si manichiura+pedichiura

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Frizeriile, la control

În perioada 15-30 octombrie, comisarii C.R.P.C Galaţi au desfăşurat o acţiune de verificare privind respectarea prevederilor legale la prestatorii serviciilor de estetică şi igienă personală, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, cosmetică în judeţului Galaţi. „S-a constatat că în cazul unor unităţi nu erau afişate la loc vizibil lista de preţuri sau acestea erau afişate în mod echivoc, de exemplu se înscrie sintagma „40 de lei + vopsea” fără a fi indicat preţul vopselei şi gramajul. De asemenea s-au găsit unităţi care aveau în afişul publicitar operaţiuni care în realitate nu se executau din lipsa personalului. S-au identificat în anumite unităţi ustensile de tuns neigienizate. În cadrul unor unităţi pe masa de lucru era chiar şi un bidon de bere desfăcut. S-au găsit produse desigilate care nu aveau notată data desigilării. S-a constatat că există unităţi la care nu se asigură separarea incintelor, serviciul de manichiură/pedichiură nu este despărţit de spaţiul destinat activităţilor de frizerie - coafură. S-au aplicat două amenzi contravenţionale de 7.000 de lei şi 8 avertismente”, a relatat Carmen Tudor, comisar şef C.R.P.C.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

eu am tot schimbat frizeriile, pentru a face comparatii. m-au frapat cele fara chiuveta cu apa, ce aveau doar un birou pentru aparatura + oglinda:

- in micro 18, la parterul blocului cu flori de langa Mall-ul cel nou (fostul serice)...nu-i stiu numele, langa el este un magazin cu mancare pentru caini si pisici:

- in micro 17, la parterul unui bloc turn, in spatele pietei (spre str.Oltului)

M-am tuns odata (dimineata) la o frizerie din micro 20, pe str.Otelarilor (cam pe diagonala cu Posta)...cand m-am uitat in oglinda, dupa-amiaza, m-am dus la frizeria veche in piata micro 19, sa ma dreaga profesionistii (a cam zambit a rade doamna de acolo, si m-a "corectat" fara bani)

Oricum, am ajuns la concluzia ca baietii tund MULT mai profesionist decat damele.

Link to comment
Share on other sites

Eu am mai bine de 10 ani de când mă tund la un singur frizer. Au fost mici excepții ce-i drept. Inițial a lucrat undeva în zona Mașniță iar apoi și-a deschis singur tot în zonă, la 2 Babe in stație. E vorba de frizeria Janes. Acolo se merge doar cu programare și sunt numai bărbați.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.