Relu Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pur şi simplu, mă omoară curiozitatea De regulă, de două ori pe lună, când luăm bonurile, dăm iama în Kaufland. E bine aprovizionat iar preţurile sunt rezonabile. Micile cumpărături le fac prin cartier. Totuşi, nu ocolesc nici piaţa, se găsesc acolo multe lucruri ieftine şi bune.
dcp100168 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Trei voturi pentru Kaufland? Se pare că se detaşează un câştigător.
Relu Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Dar poate ne spune cel de-al treilea şi de ce preferă să se ducă acolo.
riaji Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Eu locuiesc in M 20, la o distanta relativ egala de billa, kaufland, selgros si real, iar de cate ori vin acasa la sfarsit de saptamana, trec si pe la Real, iar daca sunt in drum, pe la Billa. Kauflandul ma enerveaza - e inghesuit si imi da senzatia ca as fi in depozitele din 40, nu intr-un supermarket modern. In plus, la real, sunt si magazinele din afara si sunt si mult mai multe sortimente decat la oricare din celelalte, iar preturile sunt foarte bune.
Rami Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kaufland. Din simplu motiv ca acolo prestez servici. Si sunt atat de sufocata de viata de supermarket, incat imi e de ajuns ca trebuie sa suport unul.E la fel de adevarat ca e inghesuit, dar oferta este destul de variata. Desi factorul cel mai important este ce imi doresc sa achizitionez.
Sheena Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Pai din Galati prefer Metro. Are o gama mult mai variata de produse. Mereu acolo gasesc toate sortimentele la dispozitie pe cand in hipermarketurile brailene, se termina si pana aduxce stoc nou poate sa dureze cateva zile. Sau unele produse nici nu se sinchisesc sa le aduca. De exemplul Noul Brifcor, pe care il cumparase o data chiar anul trecut si de atunci nu am mai gasit, desi este super delicios, nici pana acum nu am gasit ciocolata Poiana alba cu Musli la care reclama de la tv m-a ot indeamna sa o cumpar, etc. La Metro cand voi trece sigur le voi gasi. Acum in ceea ce priveste preturile: Cam scumpe preturile in pietele galatene si hipermarketurile galatene. Noi avem un hipermarket PIC care de cand a aparut, aproape toti Brailenii il prefera in defavoarea Pietei Mari acum din Piata Mare mai cumpara doar mosii si babele care locuiesc prin zona adica pe la blocurile din spatele Pietei Mari si cei din cartierul Obor care e un cartier cu 90% pensionari. Are preturile cele mai mici din oras. De ex o ciocolata care la alimentara este 1,5 lei aceeasi la PIC o gasesti cu 90 de bani. Aceeasi apa minerala care la alimentara o gasesti la 1,8 lei, la PIC o gasesti cu 1,2 lei aceeasi sticla de Coca-Cola care in oras costa 4,5 lei, La PIC o gasesti cu 3,2 lei si exemplele pot continua la nesfarsit. Tare mult as vrea sa invit si galatenii sa isi faca cumparaturile de la PIC. Doar 30 minute faceti pana la Hipermarket La pretuile de acolo sigur merita sa conumati benzina pana aici. Cand ve-ti vedea preturile ve-ti zice ca a-ti ajuns in rai
Relu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Primesc şi bonuri? Nu mi-e de benzină, dar când văd că pe strictul necesar, lăsăm de fiecare dată juma din bonuri, zău dacă nu încep să mă gândesc şi la altceva! Chiar, unde e plasat? Am să dau o tură...
ultramarine Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Am fost de câteva ori la Pic în Brăila, dar prefer şi Carrefour. La Pic o masina Maisto era 64 lei, la Carrefour 85 lei, la Real 92. Aceeaşi maşinuţă.Cand ajungi în intersecţia de la Braieră (cea mai mare din Brăila, n-ai cum să o ratezi), faci la stânga, treci de magazinul Plus şi în 500m vezi Pic-ul.
docica Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cam ca PIC-ul este in Galati Penny Market. Eu l-am descoperit prima data in Tecuci, apoi in Viena, iar cand m-am intors acasa am vazut ca a rasarit si la noi unul. E pe undeva pe langa Piata Rusilor. Are preturi bune, dar mie imi este incomod sa ajung acolo, asa ca dau mai rar pe la Penny. O perioada faceam cumparaturile in toate supermarketurile, numai ca am realizat ceva: cand am ales intr-o zi sa ma duc in Piata Mare am cheltuit pe aceleasi lucruri jumatate din suma pe care o cheltuiam de obicei. Eu sunt genul de cumparator de supermarket (nu-mi place sa socializez, sa-mi atinga cineva produsele neambalate, sa ma deranjeze cand stau si privesc un produs doar gandindu-ma daca sa-l cumpar sau nu)...de fapt nu-mi place aproape nimic la piata! Numai ca acum am o dilema serioasa! sa imi satisfac mofturile sau portofelul? Stiu ca fac un compromis indiferent de ce aleg....cred ca voi alege totusi Piata, pt. ca bani nu am atat de multi.....Sin totusi, uneori, cand sunt produse putine, si de care nu se gasesc prin Piata, mai dau o raita pe la Real!
katman Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Billa la o saptamina dupa ce se dau bonurile in Sidex; Selgros, Metro. La real (cu "r" mic) am avut mai multe surprize neplacute 1. Semipreparate care expirau a doua zi (un raft intreg!). Chiar am avut rabdare sa verific. 2. portocalele cumparate de aici se strica in 2 zile (cele de la Billa tin cel putin 1 saptamina in aceleasi conditii). De atunci mai intru doar pentru produse non - alimentare. La Kaufland mie nu mi-a primit bonurile de Sidex. Poate s-a uitat la fatza mea? ))
Relu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 De când n-ai mai fost în Kaufland? Luna trecută mi-au primit bonurile acolo. Acum, nu le mai primesc pe SODEX.
katman Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pai, ma dusesem cu bonurile de dinaintea celor dinainte ... Deci acum 2 luni. Data trecuta am fost in Billa, cu astea de acum nu am ajuns inca... Dar ma bucur daca acum le primesc, ca au preturi bune.
Sheena Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cred ca si la noi la PIC ar primi bonuri de Sidex sau Arcelor Mittall cum se numeste acum. De fapt cred ca bonurile sunt valabile la orice hipermarket din tara. Nu doar in orasul de domiciliu.
Laurentziu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 eu unul prefer real, pentru ca de fiecare data cand ma duc mai stau si mai beau o cafelutza la iesire.
kos Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kaufland deoarece preturile mi se par OK si diversitatea produselor de asemenea. Real se afla pe locul doi deoarece nu dispun mereu de mijloc de transport.
cristian10oronaldo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 De cele mai multe ori merg la Real... insa as vrea sa se faca si la noi un Carrefour In Bucuresti numai de la Carrefour imi fac cumparaturile.
lumy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mie din Bucuresti mi-a placut "Auchan" si cred ca e si mai mare decat Carrefour
Relu Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Am fost la Carrefour-ul de la Brăila de câteva ori... scump şi nu face să consumi benzina
tomcat0 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prefer Metro pentru diversitatea marfurilor (roti de masina, masini si aparate de uz casnic, elemente de mobilier interior si exterior, etc. cred ca stiti cu totii ) plus ca pt mine e mai aproape de casa tinand cont ca stau in 39... iar preturile mi se par mici... chiar daca nu e mare diferenta si sunt cu cateva mii mai ieftine decat in celelalte hipermarketuri. Insa sa nu credeti ca nu intru si in celelalte... si cel mai des trecem pe la Kaufland, asta pt ca soacra mea sta prin preajma
dcp100168 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ... si cel mai des trecem pe la Kaufland, asta pt ca soacra mea sta prin preajma Aha, am înţeles, fugi de soacră la Kaufland
tomcat0 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ... si cel mai des trecem pe la Kaufland, asta pt ca soacra mea sta prin preajma Aha, am înţeles, fugi de soacră la Kaufland poti sa zici si asa
tomcat0 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 am inteles ca se construieste Kaufland in 39, in locul fostului Mariano, deja am vazut daramaturi pe acolo... e adevarat? ce stiti? In cazul asta n-o sa mai fiu nevoit sa trec asa des pe la soacra
Rami Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Da, se va deschide in 2009, spre sfarsitul anului.
Recommended Posts