dcp100168 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 La 13 ani, s-a sinucis din dragosteO adolescenta din Galati, indragostita fara sperante de un tanar cu sase ani mai mare, nu a suportat refuzul acestuia. S-a sinucis, nu inainte sa-si anunte iubitul prin SMS ca avea sa-si ia zilele. Cunoscutilor nu le vine sa creada, mai ales ca adolescenta era fata cuminte, ea cantand si in cor, la biserica, conform Pro TV. "Ea mi-a trimis mai multe mesaje si mi-a spus ca vrea sa avem o relatie. I-am zis ca e prea mica si nu vreau sa am o relatie cu ea", a declarat Catalin Postolache, tanarul pentru care fata facuse o pasiune. "Daca mor, ai plange dupa mine?" isi intreaba copila de 13 ani iubitul, cu numai cateva ore inainte sa isi ia zilele. Probabil n-a primit niciun raspuns, pentru ca i-a mai dat un SMS: "Macar sa-ti para rau ca m-am dus". Parintii fetei spun ca nu stiau nimic despre acest zbucium al ei. Mama a descoperit-o fara suflare in zori. Doar ancheta politiei a ajutat-o sa afle ca era indragostita de un baiat de 19 ani, care o respinsese. "I-am gasit pe telefonul mobil cateva mesaje trimise unui tanar din comuna si se pare ca refuzul acestuia de a-i fi prieten a determinat-o sa recurga la acest gest", a declarat agent sef adjunct Daniel Partenie. Fata n-a lasat in urma niciun bilet in care sa explice de ce n-a mai vrut sa traiasca.http://www.ziare.com/La_13_ani_s_a_sinu ... 85955.htmlLa 13 ani, s-a sinucis pentru ca nu putea fi cu baiatul care ii placeaLa 13 ani a ales moartea! O copila din Galati, indragostita fara sperante de un tanar cu sase ani mai mare nu a suportat refuzul acestuia. Si-a luat zilele, nu inainte sa-si anunte iubitul prin SMS ca vrea sa piara. Toti cei care au cunoscut-o sunt inspaimintati, mai ales ca o stiau fata cuminte, care canta si in cor, la biserica. "Ea mi-a trimis mai multe mesaje si mi-a spus ca vrea sa avem o relatie, i-am zis ca e prea mica si nu vreau sa am o relatie cu ea." (Catalin Postolache) "Daca mor, ai plange dupa mine ?" isi intreaba copila de 13 ani iubitul, cu numai cateva ore inainte sa isi ia zilele. Probabil n-a primit niciun raspuns, pentru ca ii mai da un SMS "Macar sa-ti para rau ca m-am dus". Parintii fetei spun printre lacrimi ca nu stiau nimic despre acest zbucium al ei. Mama a descoperit-o fara suflare in zori si a ramas stana de piatra. Doar ancheta politiei a ajutat-o sa afle ca era indragostita de un baiat de 19 ani, care a respins-o insa, din cauza ca era prea mica. Fata de 13 ani nu a lasat sa se vada ca sufletul ii este chinuit de iubirea neimpartasita. Cu cateva zile inainte sa renunte la viata, fata a cantat ingereste colinde. "I-am gasit pe telefonul mobil cateva mesaje trimise unui tanar din comuna si se pare ca refuzul acestuia de a-i fi prieten a determinat-o sa recurga la acest gest."(agent sef adjunct Daniel Partenie) Rai de gura vecinii au inceput deja sa sopteasca pe la colturi ca fata ar fi framas gravida, tocmai cu baiatul care nu dorea sa auda de ea. Atat parintii adolescentei, cat si familia tanarului, neaga indignati barfele. Fata n-a lasat in urma niciun bilet in care sa explice de ce n-a mai vrut sa traiasca. Politistii i-au gasit insa jurnalul intim si niste SMS-uri. Parintii fetei se tem ca vor ramane singuri. Mai au un baiat, de 21 de ani, care munceste in Italia.http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... lacea.html
dcp100168 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Trei persoane si-au luat viata in primele zile ale anuluiSi la Galati, trei persoane si-au luat viata in primele zile ale anului. Prima a fost o adolescenta de 13 ani din localitatea galateana Tulucesti, care s-a spânzurat in dimineata zilei de 2 ianuarie. Brandusa Ionica a fost gasita moarta de catre parinti. Fata trimisese cateva mesaje unui alt tânar din sat, cu sapte ani mai mare decat ea, in care ii cerea sa fie prietenul ei. De aceea autoritatile banuiesc ca respingerea avansurilor fetei de catre tânarul de care era indragostita ar fi fost motivul care a impins-o pe fata la acest gest.Cea de-a doua sinucidere a anului s-a petrecut ieri-dimineata la Galati. Un barbat de 51 de ani s-a otravit cu furadan pe fondul unui scandal cu rudele sotiei. Aurel Rosu a ingurgitat o doza mortala de Furdan, un insecticid puternic, si a fost gasit mort in casa.Tot ieri, un tanar de 25 de ani din localitatea galateana Sendreni a baut o solutie concentrata de Furadan incercând sa se sinucida. Tanarul a fost descoperit de rude, care au chemat ambulanta, iar acum este in coma la Reanimarea Spitalului de Urgenta Galati.http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... nului.html
lumy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 la 13 ani sa mori din dragoste? ce dragoste e la asa o varsta?copii din ziua de azi nu mai stiu ce e aia copilarie
dcp100168 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Sicriul fetei de 13 ani care s-a sinucis din dragoste, plimbat prin tot satul* Colegii de scoala ai Brandusei au purtat fotografia fetei moarte scoroane de floriAstfel, părinţii cred că fiica lor şi-a putut lua rămas bun de la locurile pe care le iubea.Brânduşa Ionică, fata de 13 ani care s-a sinucis din dragoste, a fost condusă duminică pe ultimul drum de sute de oameni din localitatea natală. Toată lumea o ştia pe copila frumoasă şi cuminte care cânta în corul bisericii. Sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei, îmbrăcată cu rochie albă de mireasă, a fost purtat prin tot satul, ca Brânduşa să îşi poată lua rămas bun de la toate locurile pe care le iubea. Brânduşa Margareta Ionică, din comuna gălăţeană Tudor Vladimirescu, ar fi împlinit 14 ani pe 9 martie. Era un copil deosebit, o fată plină de viaţă. Mergea bine cu şcoala, avea o grămadă de prieteni şi cânta duminica în corul bisericii. Dar în ultima vreme suferea. Se îndrăgostise de Cătălin Postolache, un tânăr de 19 ani. Ea îl iubea nebuneşte, cu tot sufletul ei de copil, dar băiatul n-a luat-o în serios. “Ştiam că vrea să aibă o relaţie cu mine, mi-a spus. Dar şi eu i-am zis că e prea mică, avea doar 13 ani” a declarat, marcat de cele întâmplate, Cătălin. Băiatul nu s-a dus la înmormântare. A susţinut că i-ar fi prea greu. Brânduşa nu a vrut să accepte realitatea. A continuat să spere, să-l caute, să-l sune.Şi-a luat adio doar de la iubitul eiDe altfel, Cătălin este cel căruia i-a adresat ultimele mesaje pe telefonul m o b i l , SMS-urile de adio. Familia nu a ştiut nimic despre zbuciumul ei. Au petrecut Sărbătorile în armonie, mai ales că venise în ţară, de la muncă din Italia, şi Gheorghe, fratele de 21 de ani al fetei. Brânduşa le-a cântat colinde, au petrecut, s-au bucurat. La sfârşitul săptămânii trecute însă fata a ales să plece din această lume. Considerând că viaţa, oricât de frumoasă ar fi, nu are rost fără băiatul pe care îl iubea. Mama ei, Cristina, a găsit-o în zori spânzurată de o grindă a magaziei.http://www.libertatea.ro/stire/sicriul- ... 25757.html
Recommended Posts