Jump to content

Galaţiul va elibera autorizaţii de muncă pentru străini


dcp100168

Recommended Posts

Autorizaţii de muncă pentru străini eliberate la Galaţi

Anul nou aduce cu sine şi o modificare a instituţiilor care vor elibera autorizaţii de muncă pentru străini, transmite corespondentul AMOS News. Începând din prima zi a anului 2009, autorizaţiile de muncă pentru cetăţenii străini nu se vor mai elibera exclusiv de către Biroul Oficiului Român pentru Imigrări din Capitală, ci şi de încă 14 oficii judeţene, selectate astfel încât să acopere întreaga ţară. Ele vor fi deschise în judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Suceava, Braşov, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Mureş, Prahova, Timiş şi Sibiu.

Link to comment
Share on other sites

mi se pare un lucru extrem de nasol.in alte tari romanii nu ma au ce munci si vin in valuri acasa,Galatiul are o rata a somajului extrem de mare dar importam babuini straini.sa nu uitam ca la ajofm Galatiul era codas.nasol de noi.

nu inteleg de ce nu ii ajuta mai mult pe copiii institutionalizati,sa faca nijte cursuri de specializare pentru ei,ar si multe multe alte variante mult mai bune decat sa importam straini ca sa ne umple ghetourile.

macar sa mia aduca chinezoaice sa mai sporeasca natalitatea pe aici :d ca ne imputinam in ritm alarmant

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.