Jump to content

Piste pentru roleri


dcp100168

Recommended Posts

Piste pentru roleri

Dacă primarul se va ţine de cuvânt, în curând, tinerii din Galaţi care îşi petrec timpul liber plimbându-se cu rolele sau cu skateboard-ul vor avea un parc numai al lor, de unde să nu mai fie goniţi ba de bunicii cu nepoţei de trei ani de mână, ba de poliţiştii comunitari. Dumitru Nicolae a anunţat că va amenaja un astfel de parc, pe faleza inferioară, după modelul unor locuri asemănătoare de agrement din Bucureşti şi Sibiu. Plimbarea cu rolele va putea fi permisă, pe viitor şi în alte parcuri din oraş, unde se vor amenaja astfel de piste speciale, a adăugat primarul. Prima pistă, destinată plimbării cu rolele, a fost amenajată înainte de alegerile locale din 2004 în Orăşelul Copiilor din Ţiglina I.

Link to comment
Share on other sites

Urmatoarea pista va fi amenajata taman inaintea alegerilor locale din 2008, corect? Nimic nu se intampla in Galati daca nu-i an electoral. Imi amintesc tura trecuta de alegeri din 2004, fix in ziua alegerilor care vorba aia, au fost duminica, se lucra prin oras de ziceai ca vine Ceausescu in vizita :lol: . Deci lucrau oamenii in ziua de duminica intr-o veselie, puneau garduri, reparau trotuare, varuiau aranjau bibileau de ziceai ca-s robotei. Ca dupa alegeri, luni, sa nu mai vezi tipenie de lucrator pe strada, si tot ce-au facut atunci la fel a ramas pana azi, nu s-a mai atins nimeni de nimic.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.