dcp100168 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Banul, ochiul dracului! I-a infipt fratelui furca in burta pentru bani!Mostenirea i-a tranformat din frati in dusmani de moarte. Doi barbati din judetul Galati s-au batut crunt pentru ca nu s-au inteles cum sa imparta banii dupa ce au vandut un teren. Unul dintre ei a ajuns in stare grava la spital, lovit cu o furca in abdomen. Victima ii datora fratelui sau aproximativ 4.000 de lei pentru o bucata de pamant mostenita de la parinti. Barbatul a vandut terenul, iar banii incasati ar fi trebuit sa-i imparta frateste, insa fratele victimei nu a vazut niciun ban, pentru ca, sustine acesta, nu a primit toti banii de la cumparator. Barbatul a fost dus la spital cu o ambulanta chemata chiar de fratele sau caruia ii pare rau acum de cele intamplate. Conform procedurilor, medicii i-au anuntat si pe politisti. Potrivit autoritatilor, cele mai multe dispute de acest tip se muta apoi in instantele de judecata, unde pagubitii incearca sa-si gaseasca dreptatea.http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -bani.html
dcp100168 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Bătut de frate cu furca!* Noul an a început cu conflicte de tot soiul. Nici povestea unui bărbat bătut de frate cu furca nu i-a mai mirat pe medicii şi poliţiştii gălăţeni.Toader Ene are 39 de ani şi este din comuna gălăţeană Pechea. Acesta povesteşte că a moştenit alături de fratele său o casă cu tot cu teren de la părinţi, moştenire de la care a început toată cearta. "Am vândut casa, dar nu am primit toţi banii. Nu m-a crezut şi mi-a zis să îi dau banii. Trebuie să-i mai dau 39 de milioane. N-a mai stat pe gânduri şi m-a înţepat cu furca", a declarat bărbatul. Acesta spune că a mai avut conflicte cu fratele său, însă niciodată nu s-au bătut. "N-a mai dat niciodată în mine. Nu ne-am înţeles niciodată foarte bine, dar nici chiar aşa. Deocamdată mă mai gândesc dacă voi depune sau nu plângere la poliţie", a continuat victima. Bărbatul se află în prezent internat în secţia de "Chirurgie plastică" a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" şi are şanse mari ca starea sa de sănătate să revină la normal, deşi a fost bine lovit. "Bărbatul a fost internat de urgenţă cu plagă la nivelul unuia dintre braţe. Deocamdată rămâne internat pentru medicamentaţie şi tratament corespunzător", a declarat Mihai Bucatanshi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei". Dacă victima va depune plângere la Poliţie, agresorul riscă să se aleagă cu dosar penal. "Dacă bărbatul va depune plângere, fratele acestuia va fi cercetat pentru agresiune", a încheiat scms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5
Recommended Posts