Jump to content

A vrut să-i vândă păgubaşului laptopul furat


dcp100168

Recommended Posts

Dacă nu se lăcomea, ”cinstită” rămânea

* Prădat de laptop, s-a trezit în situaţia de a-şi răscumpăra calculatorul chiar de la hoţ. Este păţania unui tulcean de 31 de ani, victimă a unui plan diabolic pus la cale de două adolescente. Fetele, cu vârste de 16 şi respectiv 17 ani, au picat însă în plasa poliţiştilor, pe care păgubitul avusese grijă să-i alerteze din timp.

Radu R. a mers iniţial la Biroul Transporturi Navale, din Port, duminică, pentru a reclama faptul că persoane necunoscute îi furaseră laptopul personal. Oamenii legii nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru verificări, pentru că, luni, tulceanul a mers din nou la Poliţie, de data aceasta la Secţia 1, şi le-a spus că are un indiciu care i-ar putea conduce la hoţ. ”Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul 112 de numitul R. Radu de 31 ani, din Sulina, jud. Tulcea, despre faptul că a fost contactat de o persoană necunoscută, care i-a zis să vină în parcarea aferentă Liceului de Marină din Galaţi pentru a-şi recupera un laptop care i-a fost sustras în urmă cu câteva zile, urmând să achite suma de 800 lei”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisarul Cristina Tatulici. Poliţiştii au convenit cu reclamatul ca acesta din urmă să meargă primul şi să se întâlnească cu persoanele care îl sunaseră. Zis şi făcut. În parcarea din apropierea insituţiei de învăţământ, poliţiştii le-au depistat pe două adolescente, care negociau cu tulceanul în schimbul predării laptopului. În urma audierii celor două tinere, poliţiştii au aflat că una dintre ele, Cristina P., de 17 ani, din Chiraftei, furase computerul şi se înţelesese ca amica sa, Alexandra Z., de 16 ani, din Galaţi, să-l vândă chiar proprietarului de drept, urmând să împartă banii. Afacerea lor a eşuat, pentru că au rămas şi fără laptopul care a fost restituit păgubitului şi au ajuns şi la poliţie, Cristina alegându-se în schimb cu dosar penal pentru furt.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=4

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.