mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 draguta...esti moderatoare?=gazdasi eu sunt pe un forum,si la intalniri,pe cele noi le tratam regeste,le oferim atentie deplina.de!sunt noi!nu incep cu polemici,nu le fac sa simta in plus,incerc sa le arunc timiditatea la cos!primul tau impuls e vad sa te certi,caci nu suporti critica constructiva!daca am vb la plural ,ar trebui sa iti dea de gandit,draguta!poate am inceput sa fac pe detectiva,sa nu trag concluzii pripite...iar fiindca am curajul sa imi asum directa responsabilitate a celor scrise de mine,asta e altceva...poate restul nu crede ca meriti sa risipeasca energia ''explicandu-ti'' tie ca afecteaza felul tau de a fi... e problema ta cum esti si cum te porti..dar in felul asta nu castigi prieteni..sau poate nici nu doresti asta!daca te-ai ridicat prima sa ma intampini...nu cred ca mikki putea sa sara masa..sau catalin... :mrgreen: sincer..catalin a fost cel care m-a intampinat frumos,cum ar veni vorba,cu un zambet poate chiar de la intrare cand m-a recunoscut!nu-ti mai asuma meritele de ''prima''!erai cu spatele draguta! :mrgreen: cum poti zice ca timpul petrecut de mine acolo nu te includea si pe tine...dar pt ce puii mei ai crezut ca vin acolo?la agatat?am venit sa va cunosc personal pe fiecare in parte,sa stiu cu cine vb sau cui ii raspund!sper ca sa te mai maturizezi si sa o faci cu gratie si nonsalanta...femei cu seminte la colt de blok ,spargandu-le, vin de la tara...aia e barfa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 draguta...esti moderatoare?=gazda Confunzi, Maria! Moderator esti pe forum, la intalniri suntem oameni, useri, atat! .iar fiindca am curajul sa imi asum directa responsabilitate a celor scrise de mine,asta e altceva.... Asta inseamna a vorbi la plural? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 deci asta iti da dreptul sa te porti ca forma Italiei sa inteleg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 rami scumpo, hai sa fiu direct: nu vin la intalniri din cauza ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 draguta...esti moderatoare?=gazdasper ca sa te mai maturizezi si sa o faci cu gratie si nonsalanta...Foarte bine, ai spus ce ai avut de spus, eu am spus ce am avut de spus! Din punctul meu de vedere, discutia este inchisa! Iar tu poti critica mai departe, daca asta te face sa te simti mai bine. Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 rami scumpo, hai sa fiu direct: nu vin la intalniri din cauza ta. ceea ce ai spus tu e o chestie puerila, sper ca iti dai seama. Eu vin in ciuda lipsei tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 mai am sa completez ceva...daca nu incep propozitiile cu litere mari Rami,asta nu inseamna ca tu esti blonda...cred ca e propozitie in sine draguta...esti moderatoare?=gazda.iar fiindca am curajul sa imi asum directa responsabilitate a celor scrise de mine,asta e altceva.... Asta inseamna a vorbi la plural? sau si aici iti trebe harta? :roll: e scrisa la singular...ce, vrei nume?semnaturi?vrei sa vezi cine te inghite?cine nu?am vz ca s-a mai mobilizat unul...bravo lui...in curand daca se respecta catusi de putin vor scrie macar un ''si eu''...numai asa ..ca sa vz ca ai totusi niste probleme de imagine ce trebuie corectate..sau tu crezi ca daca esti [crezi tu] mai rebela si mai diferita[zici tu] esti mai interesanta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 foarte pueril si mariav10 din acelasi motiv (pueril) probabil nu va mai veni la intalniri. si scorpya la fel, si... si... si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 ca sa vz ca ai totusi niste probleme de imagine ce trebuie corectate..sau tu crezi ca daca esti [crezi tu] mai rebela si mai diferita[zici tu] esti mai interesanta?Ma faci sa ma repet: nu iti datorez tie explicatii in legatura cu imaginea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 mootoo nu mai da nume..lasa personajele puerile sa scrie... nu vz ca ..degeaba ii explici cuiva daca nu vrea sa inteleaga? ea crede ca daca spune stop noi suntem si tampiti sa incetam ca a zis Regina Angliei pesemne asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 ca sa vz ca ai totusi niste probleme de imagine ce trebuie corectate..sau tu crezi ca daca esti [crezi tu] mai rebela si mai diferita[zici tu] esti mai interesanta?Ma faci sa ma repet: nu iti datorez tie explicatii in legatura cu imaginea mea!stii ce ar trebui sa se intample?la next meeting sa se ridice trupa si sa plece cand apari..poate asa ai intelege ca ai probleme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 "Omul poate povăţui pe altul, dar pe sine niciodată" sau "Un om înţelept nu învaţă din greşelile lui, ci din greşelile altora".deci asculta la mine rami, daca 2 iti spun ca esti nebun, ar trebui sa-ti pui semne de intrebare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 nu zic ca e nebuna...nu am calificarea necesara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 nici eu nu am zis... era un exemplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 pot spune ca e lok la blok,next to the door! supervisor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 "Omul poate povăţui pe altul, dar pe sine niciodată" sau "Un om înţelept nu învaţă din greşelile lui, ci din greşelile altora".deci asculta la mine rami, daca 2 iti spun ca esti nebun, ar trebui sa-ti pui semne de intrebare.si, daca-ti spun 2 ca esti urat, trebuie neaparat sa mergi la operatie estetica ? :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 nu dar imi pun semne de intrebare. si oricum eu stiu ca sunt urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 hai sa zic de ce am sters putina..Sincer , eu am crezut ca ai plecat repede din cauza faptului ca erai insotita de micuta ta careia i-ar fi fost foarte daunator acel fum de tigara intr-un spatiu inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Leidiz and gentelmen,E loc pe forum pentru toata lumea.Este practic imposibil sa ne iubim cu totii si nu ne obliga nimeni...odata ce parerile au fost spuse, cui foloseste sa continuati la nesfirsit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 hai sa zic de ce am sters putina..Sincer , eu am crezut ca ai plecat repede din cauza faptului ca erai insotita de micuta ta careia i-ar fi fost foarte daunator acel fum de tigara intr-un spatiu inchis. daca ai fi observat..pana si fumatorii inraiti le-au redus la minimum pt ea...dragut din partea ta ca te gandesti la ea,dar din partea ta venind aceasta grija...eu o percep ca si un ac...apropo,daca am venit insotita de ea inseamna ceva pt tine?ai putea vedea mai departe de nasul tau cat am asteptat aceasta intalnire?unde am crezut ca voi gasi oameni prietenosi si buni...nu razgaiati,mandri sau suferind de grandomanie...spre ex putea ramane acasa fetita mea care observ ca nici nu stii cum o cheama...poate din furie nici nu iti poti aminti..sau nici nu iti pasa...si iar apropo...parca TU iti inchisesesi acest subiect...din partea ta ..bla bla bla...intr-adevar KATMAN nu ne putem iubi cu totii,dar nici nu impingem lumea la extreme...eu am crezut ca imi pot spune oful deschis...pai altfel de unde ai sti cum gandesc..eu si toti ceilalti?ori suntem oameni,ori traim in padure?daca e sa subliniez ca dreptul la replica il avem cu totii,atunci o fac...scuze daca te deranjam cu ''iubirea'' noastra fatisa pt rami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Dupa atata "iubire", cred ca ar fi cazul sa propun daca nu o pace, macar un armistitiu. Pozitiile si parerile sunt destul de clare, poate chiar prea limpede exprimate. Am ezitat sa inchid topicul pentru a nu fi acuzat de cenzura sau partizanat etc., etc. Discutiile au devenit deja atacuri la persoana si cu lucrul asta nu sunt de acord.Daca doriti, continuati pe PM. Daca nu, inchidem, si s-a mai dus un thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 o fac...scuze daca te deranjam cu ''iubirea'' noastra fatisa pt rami... Pai nu e vorba ca ma deranjati pe mine sau nu, ci ca sint deja 2 pagini in care si voi si Rami va tot spuneti "punctul" de vedere, deci... pina cind? Eu va iubesc pe toti, na... fara diferente Si nici macar nu va cunosc, hihi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 pai katman,eu iti multumesc ca ma iubesti! uneori ar trebui sa ignoram cate ceva ca sa nu mai scriem cate 2-3 pagini pt cineva care nu are urechi sa auda si nici ochi sa vada...ca gura bogata avem... mikka,cu tot respectul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flieder Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Wow, mi-am tras scaunelul catinel si mi-am impreunau bratele...ca seminte nu stiu sa sparg! La galerie...eu bineinteles ca tin cu o anumita parte "adversa"!! Hai, MA-Ri-A!!! Ce-mi place ca aparu domnu' Mikka exact asa cum a aparut de fiecare data si incepe sa ameninte cu inchiderea topicului. Multumim, deja ne-am obisnuit cu acest mod de a ni se baga pumnu'n gura. Stim ca poti sa o faci!! Am simtit-o pe propria-mi piele! Multumesc ca am prins ocazia sa pot sa salut lumea de la peluza Rami, moderator???? Dati-mi voie sa ma tavalesc de ras si sa ma retrag! Nu de alta, dar pentru mine este prea mult. Mai mult de atat ce ar mai putea fi scris??? ah, sa-mi justific absenta la intalniri?? Nu cred ca are sens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 so..cati mai trebuie sa semneze in lista? stiti ce putem face?sa ne gasim noi ,din tabara puerila la o cafea fratilor!asa putem sa ne desfasuram in voie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts