Jump to content

Hai să ne "iubim"

dcp100168

Recommended Posts

o fac...scuze daca te deranjam cu ''iubirea'' noastra fatisa pt rami...

Pai nu e vorba ca ma deranjati pe mine sau nu, ci ca sint deja 2 pagini in care si voi si Rami va tot spuneti "punctul" de vedere, deci... pina cind?

Eu va iubesc pe toti, na... :d fara diferente :d Si nici macar nu va cunosc, hihi... :d

;)

Hi, hi, hi... stii ca nu-i asa, dar esti tu amabil :lol: !!!

:d:d:d:d:d:d:d

Nici nu e de asteptat ca toata lumea sa se inteleaga,nu toti avem aceeasi parere,ptr ca ,logic,suntem diferiti.O sa.mi spun si eu o parte din parere,in asa masura cat sa nu atac pe nimeni dar in acelasi timp sa arat dezamagirea mea.Asa cum am mai spus.o in privat,am mai participat la intalniri,pe alt forum(la care m.am deplasat pana in Buzau,Bacau si abia astept sa merg la anul in Rotterdam),dar cu fiecare ocazie ne intalneam si ne intalnim datorita forumului,nu sa ne dam mari cu ceea ce suntem.Sincer niciodata nu mi.a fost rusine ca sunt un om simplu,cu un job pe care.l fac din pasiune.Prima intalnire pe care am avut.o cu galateni.net?dezamagitoare.Bisericute,fiecare cu ale lui.Imi amintesc o faza,venisem,eu+soata mea,ne.am asezat la masa,si ma gandesc(,)ca daca n.as fi vazut pozele puse pe forum,nici n.as fi stiut cu cine stau la masa(de sotul meu nici nu mai zic,ca el a venit la intalnire ptr mine).Mai tarziu,am auzit.o pe Rami intreband pe cel de langa ea(Riaji sau Mikka)nu mai stiu cine era atunci la momentul ala langa ea: "Ei cine sunt?"

Poate daca as fi avut alt statut...Sorry,eu n.o sa mai vin,nu de alta,dar de ce sa umbresc mintile luminate...?!

mariuco, esti invitata la intalnirea "puerililor". voi face tot posibilul sa nu te simti prost. in curand se va stabili data si locul.

pt ca eu nu am fost la nicio intalnire. totusi...

Intotdeauna e mai usor sa vorbesti de acasa, din spatele monitorului! E intotdeauna mai facil, mai ferit, mai sigur! Nu vin la intalniri, dar imi dau cu opinia. Right, mootoo?

Nu sunt nici prietena, cum nici dusmanca lui Rami. Ne-am vazut o singura data, si asta s-a intamplat pe teren neutru si pe domeniu public :lol: Dar ma vad nevoita sa scriu, deoarece am participat si eu (o singura data, din pacate) la una din intalnirile forumistilor. Rami a fost cea care m-a 'intampinat' si tot ea cea care m-a condus cand am plecat. Bre, si cu toate ca am vorbit de-am exasperat pe toata lumea, cu toate ca am cantat, am dansat pe mese, deci chestii minore..hehe (ca doar Relu n-o fi plecat asa de florile macesului mai devreme, hihi), donsoara Rami nu s-a comportat ca si cand ea este si trebuie sa fie "regina balului", sau ma rog, expresia care s-a folosit in unul din posturi.

ce pot zice...acum nu mai am eu timp...maine dupa 18.30 iar as fi libera... :roll: iar pt mine e bine acea locatie fiindca e mai ''deschisa'' si sunt sigura ca tu esti fumatoare!are lok unde sa plece fumul...

Desi mi-am zis sa nu "ma bag" in aceasta disputa (fara rost), am s-o fac.

Vad ca Rami iar este subiect de "cearta" si nu prea inteleg de ce. In final ce va asteptati? Sa va sufle si cafelele la intalniri?? Cum a zis cineva , ca pe un forum sunt foarte multe caractere si se poate intampla ca la intalniri sa nu aveti subiecte comune de discutie. Asta este viata, insa nu cred ca orice user prezent la intalniri, daca a dorit sa discute cu Rami (ca ea este subiectul principal, dupa cum ati facut-o voi), a primit un ignore. Daca ea reuseste sa atraga atentia celor din jur este "atuul" ei, puteti incerca si voi acest lucru, insa e mai usor sa stam pe forumuri si sa aruncam cu pietre. Pot spune Rami este o persoana cu care poti discuta foarte multe, daca vrei. Sa auzim de bine!!!

• 5 weeks later...

prefer sa iti raspund aici la acel mesaj privat pe care mi l-ai trimis,constand in regulamentul forumului.Eram in tema cu acel regulament dar nu inteleg de ce mi l-ai trimis prin privat,sper ca nu a fost o amenintare,pentru ca daca a fost o amenintare,deja tu ai incalcat una din reguli!Eu nu te-am jignit niciodata,astazi doar am conversat,si zic eu destul de civilizat.In regulament spune ca toti userii sunt egali,dar vad ca nu este asa.Ar mai trebui sa adaugati un subpunct in acel regulament care sa zica asa:

-Cei care nu sunt intrurotul de acord cu moderatorii,sau care isi permit a le adresa o intrebare ce acestora nu le cade bine la ficat vor fi suspendati din forum.

Sa-mi fie cu iertare dar nu e posibil asa ceva...AICI E DISCRIMINARE!Unii au voie provoace dar sa nu fie provocati.Daca am incalcat regulamentul forumului va rog sa-mi dat un singur exemplu sa nu mor proasta.

Din acest moment, orice discuţie off-topic în contradictoriu cu Rami se va purta AICI.

Cei care nu o "înghit" pe Rami ar trebui să se gândească la faptul că mai sunt şi alţi oameni pe forum, care n-au nicio obligaţie să citească toate certurile astea interminabile deschise în fiecare topic.

am sa mai zic si eu ceva...aici on topic caci am scris prin alte parti pana am ajuns aici.

dcp -imi cer scuze ca am postat prin alte topicuri msg nu tocmai frumusele doar pt Rami...ai dreptate ca nu trebuie sa stie toti cat de ''iubita'' e d-na!

pt Rami-sunt convinsa ca iti trebuie un consult. :mrgreen:

pt scorpya-vezi ca te apropii vertiginos ca si mine de un avertisment! :lol: sa il primim cu bratele deschise!

iar pt Rami-draga doamna,ce topicuri de mare interes ai deschis d-ta ca sa ne putem minuna de inteligenta stralucita de care probabil da-ti dovada,dupa cum vad ca va lauda DEEP?ca sincera sa fiu cele mai incoerente mesaje pe care le-am putut citi au fost din topicurile sufletului tau!

ce naiba ,chiar nu poti fi mai maleabila?sau sa raspunzi fara sa dai altora sansa de a se razvrati?

sa iti las link sa vz cum stiu eu sa vorbesc cu fetele?sau sunt asa de incoerenta[vezi ca mai jignit si nu imi place deloc] incat nici nu iti pasa de ce scrii tu acolo draga doamna MATCA?ia roieste mai finut ca mi-a deranjat o batatura!si asta rau! :evil:

Eu nu vin la intalniri pentru ca nu s-a intamplat sa organizati una cand eram eu in Galati. Relu, nu ma ascund, dar nici nu voi incerca sa fortez o intalnire. Daca ne vom sincroniza vreodata, voi veni cu mare placere!

E drept ca am observat si eu ce s-a subliniat aici: Rami tinde sa fie unica prezenta feminina si s-a cam obisnuit sa fie in centrul atentiei. Poate ca nu ar fi bine sa apar eu. De asemenea, cred ca nu e frumos sa ceri explicatii pentru fiecare absenta; fiecare avem problemele noastre.

Imi surade in schimb ideea "puerililor". Nu pentru ca as avea si eu ceva impotriva moderatoarei noastre, ci pentru ca as vrea sa ii cunosc; imi par persoane deschise. Sa adunam cele doua grupuri la un bal mascat?! :d

Domnule admin, moderatorii de aici pot vedea si private messages? Ca asta a insinuat Rami.

Ma bucur ca nu apar nici la simpatii, nici la antipatii - inseamna ca nu am nimic de demonstrat :) Pana si cu flieder m-am 'impacat'. Eu tratez micile conflicte ca pe neintelegeri. Nu cred ca poti cunoaste o persoana doar prin ceea ce posteaza...

Domnule admin, moderatorii de aici pot vedea si private messages? Ca asta a insinuat Rami.

..

Reciteste ce am scris. Referirea era la un privat pe care l-am primit eu.

Referitor la "Rami tine sa fie unica prezenta feminina, CINE v-a oprit sa fiti prezente? Intr-un an nu v-am vazut fetele, in schimb ati comentat de pe margine. Mult si pe dinafara ! Ati emis pareri despre intalniri la care nu ati fost si despre oameni pe care nu i-ati vazut niciodata.

Nu ar fi oare cazul sa incetati cu acest comportament de piata? De discutii cu tenta de critica de dragul criticii?

de care probabil da-ti dovada,

[vezi ca mai jignit si nu imi place deloc

Maria, pune mana pe un manual de gramatica limbii romane, inainte de toate.

Puteam sa jur ca o sa te iei de ea pe chestia asta...

Daca Vanghelie,ditamai politicianu a dat-o in bara cu "almanahe",si nu numai el...de ce esti rautacioasa?Nu cumva incalci regulamentul ca ai jignit-o?Ai facut-o inculta acum,sincer.Poate nu toti de aici au terminat liceu cu 10,conteaza asta?

Si apropo de intalniri,unul din principalele mele motive ptr care nu vreau sa vin este ca mi-au soptit niste pasarele ca trebuie sa fiu "D-na Pupincurescu"acolo..ti-am mai zis sa n-ai incredere deplina.dar tu continui sa bagi mana in foc..

"scorpio...mi-ai dus dorul sa inteleg..am fost la mare draga...am luat o pauza de ...intepat!

acum am citit din urma si m-am minunat...mi s-a acrit de randuri acide din partea d-nei moderatoare,asa ca voi ignora prezenta dumneaei..asa ca sa voerbesc ca tine ,respectuos...daca vrei iti dau gaseala la ''sa ne iubim'' ca-s off si mi s-a lasat de dureri de cap...acolo vorbim cat vrei tu..ca si eu am...o gramada ! "

Buna Maria!Mai eu nu o sa ma iau niciodata de ea doar de dragul de a a o irita sau de a-i strica ziua.Daca are ceva deosebit de zis,citesc bag la cap,daca nu..iau atitudine..dar nu asa.Si stand eu mai bine asa si gandindu-ma de fapt mi-am dat seama ca nu ea e de fapt problema care ma deranjeaza cel mai mult aici,Problema e alta,si anume:

Pe acest forum draga Maria sunt mai multe bisericute...de fapt este o catedrala,si o bisericuta asa mai de cartier,cu oameni mai de Doamne-ajuta.Eh,si cei care se duc la catedrala sunt oameni miruiti,spovediti,piosi...pe cand celor de la bisericuta li se pune patrfiru pe cap si gata.Cei de la catedrala fac slujbe muuult mai evlavioase,drept urmare,noi trebuie sa ne rugam si sa ne inchinam cu multe plecaciuni la aceste slujbe.Nu cumva sa te impinga necuratul sa incalci cuvantul lor,ca flacarile iadului te inghit!

Asa ca eu zic,ca in cazul in care primim cate o palma sa intoarcem si celalalt obraz,si nu cumva sa judecam pe cei ce au facut judecata!Pentru ca in cazul in care,unul din ei pacatuieste,la urechile noastre nu trebuie sa se auda nimic,totul ramane in naosul si pronausul lor,acolo, cel pacatos va face o gargara cu aghiazma sa-si spele gura de spurcaciunile zise,si gata...totul e ca nou,aura lor straluceste de-ti ia ochii.

Pe cand noi,enoriasii astia mai pricajiti,nu trebuie sa cadem in pacat sau sa incalcam una din poruncile scrise de trimisii domnului,ca exorcizarea ne mananca!!Cred ca ai prins ideea...

Si acum la final vreau sa inchei cu o vorba din batrani putin modificata de mine,ca sa intelegi mai bine:

"Sa nu faci ce face popa,sa faci ce zice popa!"....aici treaba sta asa:

"Sa nu faci ce fac cei din catedrala,sa faci ce zic cei din catedrala!"

Reciteste ce am scris. Referirea era la un privat pe care l-am primit eu.

Referitor la "Rami tine sa fie unica prezenta feminina, CINE v-a oprit sa fiti prezente? Intr-un an nu v-am vazut fetele, in schimb ati comentat de pe margine. Mult si pe dinafara ! Ati emis pareri despre intalniri la care nu ati fost si despre oameni pe care nu i-ati vazut niciodata.

Nu ar fi oare cazul sa incetati cu acest comportament de piata? De discutii cu tenta de critica de dragul criticii?

Reciteste si tu ce am scris" "tinde", nu "tine"! Jeez, girl, nu intelegi nimic! Si nu te adresezi persoanei potrivite.

Relu, nu ma ascund, dar nici nu voi incerca sa fortez o intalnire.

Da, ai citit aici...

M-am referit la cu totul altceva: la cei care se loghează hidden...nu guests, ci registered

Chiar și acum avem un membru ascuns, dar din respect nu-l voi divulga...

Relu, nu ma ascund, dar nici nu voi incerca sa fortez o intalnire.

Da, ai citit aici...

M-am referit la cu totul altceva: la cei care se loghează hidden...nu guests, ci registered

Chiar și acum avem un membru ascuns, dar din respect nu-l voi divulga...

La mine se referea d-ul Relu,dar nu-i nici o problema,stia toata lumea ca eu stau pe hidden.Deci eu sunt!!!pur si simplu de lene nu m-am scos,si am sa raman asa.