Jump to content

Moştenire dezbătută cu securea


dcp100168

Recommended Posts

Moştenire dezbătută cu securea

* Pe fondul consumului de alcool, un localnic din satul gălăţean Fâtânele îşi putea pierde viaţa, fiind lovit cu o secure de către fratele său. Mărul discordiei - casa părintească. În prezent vicitma, de 43 ani, se află internată în secţia de Neurochirurgie a judeţeanului gălăţean.

Starea conflictuală dintre doi fraţi, din satul Fântânele, comuna Scânteieşti, este alimentată de împărţirea casei în care au crescut. Sorin Drăgan, de 43 ani, susţine că în urmă cu două seri, când era acasă, a primit vizita fratelui său. De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Victima povesteşte că împreună cu fratele său au băut câteva pahare, după care, bine ameţit de aburii de alcool, vizitatorul şi-a adus aminte de o problemă arzătoare, şi anume casa părintească, dat fiind faptul că documentele erau în posesia gazdei. La un moment dat, primul a luat o secure şi l-a lovit pe fratele său. “Eram acasă, când a venit fratele meu pe la mine. Am băut împreună şi el şi-a adus aminte de faptul că vrea să-şi primească partea din casa în care au locuit părinţii. A luat o secure şi m-a lovit în cap“, a povestit victima. În prezent, aceasta se află internată în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean “Sfântul Apostol Andrei“. “Pacientul în vârstă de 43 ani, a fost internat de urgenţă în secţia de Neurochirurgie a spitalului nostru unde i s-au acordat îngrijirile necesare. În prezent, se află în secţia de Oftalmologie, unde urmează să fie evaluat cu privire la traumatismul orbital. Diagnosticul la internare a fost de traumatism cranio-cervical şi traumatism ocular stâng“, a declarat doctorul Mihai Bucatanschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi. “În cazul în care partea vătămată va depune plângere, fratele acesteia va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală“, a declarat subcomisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.