dcp100168 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Avarie pe o conductă CET21 de blocuri, patru instituţii de învăţământ, două de asistenţă socială şi Tribunalul, din cartierul Ţiglina I, timp de câteva ore au fost ieri neîncălzite din cauza unei avarii survenite pe o conductă a reţelei CET. „Ca urmare a avariei, nu sunt alimentate cu agent termic primar punctele termice PT 6, PT 7 şi PT G1 (Regiment 11 Siret) find afectate Colegiul «Mihail Kogălniceanu», Şcoala Nr. 2, Grădiniţa şi creşa Nr. 36, Grădiniţa Nr. 16 şi Centrul de Plasament «P.P. Neveanu», precum şi mai multe blocuri din Ţiglina I. S‑a intervenit prompt şi am primit asigurări că până după‑amiază instalaţia va fi repusă sub presiune” ‑ a precizat directorul de producţie al SC Apaterm SA, ing. Mircea Ispas. Din fericire, spărtura nu a fost mare, iar firma de construcţii şi instalaţii Vâlceana, care are contract cu CET pentru activitatea de întreţinere şi reparaţii a reţelelor, a lucrat „cu cap”. După cum ne‑a precizat dl Constantin Mitroi, directorul societăţii: „Marţi şi miercuri, am efectuat localizarea şi decopertarea porţiunii de conductă avariată fără să oprim furnizarea agentului termic. Astăzi (ieri n.n.) dimineaţă, am oprit pentru efectuarea reparaţiei având totul pregătit astfel încât să putem acţiona rapid. Am informaţii că până la ora 15.00 avaria va fi remediată. A durat mai mult golirea instalaţiei. Oricum, am făcut tot posibilul ca populaţia din zonă să fie cât mai puţin afectată”.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29215
Recommended Posts