Jump to content

Cura de normalitate pentru Meme Stoica


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cura de normalitate pentru Meme Stoica

* Plecat de langa Becali, Mihai Stoica a pastrat atitudinea belicoasa de la Steaua, dar si-a regasit umorul si rafinamentul.

Daca Bucsaru inseamna banii Unirii, iar Petrescu, inima clubului si aportul de pricepere al unui viitor antrenor de succes, creierul lui MM Stoica a adus organizare si eficienta. Managerul plecat de la Steaua dupa o perioada in care cu greu mai recunosteai in el presedintele european si omul civilizat care venise de la Galati si-a regasit aerul obisnuit dupa cateva luni la Urziceni. La fel ca si la Otelul sau Steaua, aparut jucatori surpriza care s-au impus rapid, adversarii clubului au iesit aproape mereu din conflicte cu coada plecata, iar echipa a avut liniste. Meme a adus un baltic de mare talent pentru poarta Unirii, iar jucatori care pareau pierduti (Mara, Galamaz sau Bilasco) au inceput din nou sa se simta fotbalisti. Atitudinea lui Mihai Stoica a fost condimentul potrivit langa orgoliul lui Dan Petrescu si a molipsit un lot in care trebuie sa cotrobai bine pentru a gasi profilul vreunei vedete. O singura iesire regretabila din partea lui, bineinteles la meciul cu Dinamo, atunci cand Meme a strabatut terenul pentru a intra in cabina oficialilor adversarilor. La fel ca si in cazul jucatorilor readusi pe drumul cel bun, Urziceniul este "salonul" in care fotbalul l-a recastigat pe Mihai Stoica, iar acesta s-a regasit pe sine insusi.

http://www.ziua.net/display.php?data=20 ... ord=Galati

Eu, unul, nu am văzut niciodata în Meme un "preşedinte european", dar dacă zice lumea...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.