floreabianca Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 VAND MP4 PLAYERE, 4GB, NOI, IEFTIN ! Vand MP4 Playere, 4GB, noi, cu toate accesoriile incluse (casti, husa, incarcator pentru Europa, cablu de date, CD). Am urmatoarele tipuri: doua aparate generatia 3 (culori: gri si albastru) si trei aparate generatia 2 (culori: negru, gri, albastru). Nu sunt Apple, dar VA GARANTEZ ca merg la fel de bine (am si eu unul si sunt 100% multumita). Sunt un cadou perfect de sarbatori pentru persoanele dragi si sigur le va face placere! Am deschis o singura data aparatele, pentru a vedea daca sunt in ordine si nu sunt probleme. Vom mentine tot timpul legatura, atat pe Messenger, cat si la telefon. NU ma voi face nevazuta, la fel ca alti vanzatori. GARANTEZ pentru produsele mele. TOATE, inclusiv accesoriile, sunt noi. TRIMIT ORIUNDE IN ROMANIA ! OFER SI SOLICIT SERIOZITATE MAXIMA ! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati, fara ezitare, pe ID mes: bia7788. Si pretu este ..... 160 RON !!! SUPER OFERTA!!! ....astept comenzi
Recommended Posts