Jump to content

Grigoraş: "Dacă primarul ne dă bani, imi tatuez numele lui"

Recommended Posts

Posted

Daca primarul ne da bani, imi tatuez numele lui - sustine antrenorul Otelului Galati

In vremuri grele, se impun masuri radicale pentru a trece de criza. De asta e convins si antrenorul gruparii Otelul Galati, Petre Grigoras, care e de acord sa ia masuri extreme pentru a face rost de bani pentru echipa. Grigoras spune nici mai mult, nici mai putin ca e gata sa-si tatueze numele primarului Galatiului, Dumitru Nicolae, daca acesta accepta sa sponsorizeze echipa. "Daca primarul orasului Galati se tine de cuvant si ne ajuta cu bani in returul acesta de campionat, promit ca-mi tatuez numele sau pe mana dreapta, iar daca ne ajuta si cu nocturna o sa-mi tatuez figura lui si pe mina cealalta", a declarat tehnicianul galatenilor, citat de NewsIn.

Otelul Galati are mari probleme financiare, dupa ce principalul sponsor al echipei, Mittal Steel, a decis sa nu mai investeasca in fotbal, ca urmare a crizei financiare mondiale.

http://www.ziua.net/news.php?data=2009- ... ord=Galati

Posted

@cristiano10ronaldo

Poate. Insa eu ma refeream la cea a clubului. Primarul cred ca tb sa aibe si alta grija decat sa-i umble buzunarelui lui Marius Stan.

Btw, daca onor conducerea e asa cum spui tu, cum sunt locuitorii orasului? Oamenii astia au fost alesi, nu??

• 2 weeks later...
Posted

Sa dea Domnu sa vina vremea cand se vor muta toate echipele sportive ale orasului nostru: volei, fotbal, handbal, hokey... Galatiul sa fie oras mort din punct de vedere sportiv, sa va vad atunci cat o sa-l mai luati in brate pe acest cretin de primar... Pai cu 3 ANL-uri credeti ca se face primavara ??? Iar acum mai are si nesimtirea sa spuna ca va face "stadion si sala mare"... O sa faca el toate astea cand am sa fiu eu prin Australia....

Posted

Eu sper sa nu vina vremea aia. eu sper doar sa vina vremea cand cei care-si spun presedinti, manageri si alte titluri din astea gaunoase, sa-si faca treaba. Altfel, de ce suporterii nu se organizeaza intr-o asociatie, sa poate organiza o colecta etc. De ce - de exemplu - clubul nu are un departament de marketing? De ce - de exemplu - pentru a mai produce niste bani, nu organizeaza o tombola, sau spune-i oricum, cu un pret mic al biletului - 3 lei, 5 lei - si care sa aiba ca premiu tricoul vreunui jucator de la Otelul? Sau o minge cu autografele celor din echipa etc. Mediatizare s-ar putea face lejer prin ziare, net, radio, vanzare unor astfel de bilete prin chioscurile VL. Poate nu s-ar strange milioanele de euro visate de Stan, dar ar fi ceva. In plus, o campanie de genul asta bine organizata poate aduce beneficii si pe termen lung: daca-i arati unui investitor sau potential sponsor ce amar de lume din orasul asta tine cu Otelul, e un argument in plus intr-o negociere. Poate chiar si cu primarul: nene, uite 5.000 sau 10.000 de galateni au contribuit la actiunea asta. Nu crezi ca e suficient de multa lume interesata de club? Nu crezi ca in campanie... :lol:

Posted

Sa ma duc la club? Eu??? Pai cei de acolo pentru ce sunt platiti???

Se fac "cu bani"? Fireste, trebuie si niste bani. Dar banii pe care-i doreste mokka nu tot "cu bani" se fac? E drept, banii altora, asta-i de fapt spilu'. Marile genii fotbalistice din conducere vor doar pomana. ar in felul asta ma tem ca Otelul se va afunda incet-incet spre B.

PS Daca gasesti ideile interesante, prezinta-le tu. Daca iese ceva din ele, sunt sigur ca vei da o bere ;)

Posted
by cristian10oronaldo on Thu Jan 29, 2009 1:17 pm

Toate "daca" astea se fac cu bani frate... Daca ai asa idei bune de ce nu mergi la club sa le expui ??? Cine te opreste ???

Pai, Mikka nu e un fan infocat, cristiano :) El ti-a dat ideile tie..

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.