Jump to content

Omor la Slobozia Conachi


dcp100168

Recommended Posts

Omor la Slobozia Conachi

Pe data de 12 februarie, la ora 16.50, N.Rodica, din satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, a anunţat faptul că fratele ei, N.Tănase, de 28 ani, din aceeaşi localitate, se află decedat pe câmp la circa 3 km de satul Izvoarele. Cercetările au stabilit că în dimineaţa zilei de 12.02, în jurul orei 5.30, la locuinţa lui T.Dumitru, de 38 ani, din satul Izvoarele, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, acesta i-a aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona subclaviculară stânga, provocându-i moartea. După comiterea faptei, autorul a transportat cu o căruţă pe câmp cadavrul victimei, cu intenţia de a-l ascunde, după care a părăsit localitatea de domiciliu. Autorul a fost depistat la o stână de pe raza comunei Schela şi a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor.

Link to comment
Share on other sites

Amănunte picante

Se pare că Dumitru Tânjală s-a enervat că fiica lui, de doar15 ani, avea o relaţie cu vecinul Tănase Neagu. Tănase chiar a stat la fată câteva luni, cu acceptul lui Dumitru. După ce fata a fost luată de cei de la Protecţia Copilului, în mintea lui Dumitru a încolţit gândul că Tănase trăieşte nu doar cu fiica, ci şi cu nevasta sa. Iar fata este, conform vecinilor, însărcinată în două luni...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.