Jump to content

Firmele gălăţene Elnav şi Mehid vor fuziona


dcp100168

Recommended Posts

Firmele gălăţene Elnav şi Mehid, din grupul Metal, vor fuziona prin absorbţie

Firma Elnav, specializată în prelucrarea oţelului, va fuziona prin absorbţie cu producătorul de piese auto Mehid, ambele societăţi din Galaţi făcând parte din Metal Grup, iar acţionarii primei companii au fost convocaţi la 18 februarie pentru aprobarea operaţiunii. Firma Elnav este listată pe Rasdaq şi a anunţat intenţie de fuziune printr-un comunicat transmis pieţei. Elnav are un capital de 4,41 milioane de lei, împărţit în 1,76 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei. Ultima tranzacţie cu titlurile firmei a fost făcută la 9 aprilie 2008, când o acţiune valora un leu, capitalizarea fiind de 1,76 milioane de lei.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Acţionarii Elnav au aprobat fuziunea cu Mehid

Acţionarii firmei de prelucrare a oţelului Elnav au aprobat, miercuri, în cadrul unei adunări generale extraordinare, fuziunea companiei cu producătorul de piese auto Mehid, prin absorbţia celei din urmă, se arată într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti. Cele două societăţi, din Galaţi, fac parte din Metal Grup. Acţionarii Elnav au aprobat fuziunea în unanimitate de voturi, împuternicind Consiliul de Administraţie să realizeze proiectul de fuziune.

Firma de prelucrare a oţelului este listată pe piaţa Rasdaq, ultima tranzacţie cu titlurile companiei fiind realizată la 9 aprilie 2008, la un preţ de un leu pe acţiune. La această cotaţie, capitalizarea Elnav se ridica la 1,76 milioane de lei. Elnav are un capital de 4,41 milioane de lei, împărţit în 1,76 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei. Potrivit celor mai recente raportări, Metal Grup Industrie controla 98,54% din capitalul companiei, restul revenind altor acţionari.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.