Jump to content

Oţelul "Primăria Buşteni" Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Otelul Galati, la un pas de a fi sponsorizata de Primaria Busteni

Primarul din Busteni, Emanoil Savin, vrea sa sponsorizeze Otelul Galati! "Suntem in negocieri pentru a sustine financiar echipa Otelul. Nu le-am finalizat , dar suntem aproape. Daca vom ajunge la o intelegere si cred ca vom ajunge, echipa unde am jucat si eu va purta pe tricouri inscriptia 'Primaria Busteni'", a a declarat pentru Sport Total FM, Emanoil Savin, care in trecut, in perioada 2003/2004 a mai finantat (imprumutat) si clubul Apulum Alba Iulia, pe timpul cand clubul albaiulian era in Divizia A.

"Să nu creadă cineva că cerem bani pentru a plăti salariile sau primele fotbaliştilor de la prima echipă. Avem nevoie de sprijin pentru a termina Baza Sportivă „Ancora”, acolo unde se vor pregăti exclusiv copiii Galaţiului, şi‑aşa nu avem nicio bază ca lumea în acest oraş cenuşiu. Avem peste 600 de copii şi juniori la club, copii care îşi fac un program sănătos", a spus Marius Stan, presedintele Otelului Galati.

http://www.sport365.ro/Otelul_Galati_la ... 83869.html

Link to comment
Share on other sites

Si Prahova se revoltă...

Culmea sponsorizarii!

Sa nu ai mai nimic, in materie de sport, in orasul tau, asa cum e cazul lui Savin, la Busteni si, totusi, sa arunci miliarde de lei pe evenimente si actiuni ce se desfasoara "aiurea", prin alte orase, iata un exemplu clar de lipsa de "patriotism local", ca sa nu fim chiar mai rautaciosi putin. Acum, omul de afaceri Emanoil, sau primarul Savin, dupa caz, face ce vrea cu banii lui si ai bugetului, ca doar raspunde pentru asta, dar sa ajungi cu banii prin Galati, ca sponsor la Otelul, pentru simplul motiv ca te-ai nascut acolo, este, parca, prea mult. Repetam, nu-l invatam noi ce sa faca atunci cand are sume de bani, bugetare sau nu, in exces, dar, o singura privire aruncata statiunii Busteni ar scoate la iveala problemele, deloc putine, din punct de vedere al infrastructurii "sportive". Asadar, pe tricourile unei echipe galatene ar putea sta scris "Primaria Busteni" si, pana cand, pe tricourile unei formatii din Prahova - Caraimanul Busteni, sa zicem - nu va scrie, macar, "Mustar de Tecuci", consideram ca a da bani altora, este o actiune ce se incadreaza perfect in proverbul "Tara arde si baba se piaptana!"

http://www.ziarulprahova.ro/articol~cat ... e-out.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.