Jump to content

Investeşte Hagi la Oţelul?

Recommended Posts

Posted

Investeşte Hagi la Oţelul?

Tehnicianul Gheorghe Hagi a asistat, duminică, la Galaţi, la un antrenament al formaţiei Oţelul Galaţi şi a discutat cu oficialii grupării gălăţene, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am fost în vizită, am trecut prin Galaţi să-mi văd nişte prieteni. Am fost să văd echipa, am asistat la un antrenament", a spus Hagi, care, întrebat dacă va mai reveni la Galaţi a răspuns: "În funcţie de cât îmi permite timpul". Directorul general al Oţelului, Marius Stan, a declarat că întâlnirea cu Hagi nu are legătura cu criza economică actuală: "Nu e vorba de o întânire de taină. Dacă va fi să murim, cineva ne va întinde o mână. Sunt multe persoane care vor să ne ajute".

Gica Hagi, salvatorul celor de la Otelul Galati?

Se implica Gica la formatia de prima liga, Otelul Galati? Gica Hagi, impreuna cu un grup de investitori, s-au intalnit cu oficialii clubului Otelul Galati (Liga 1, locul 10) pentru a discuta despre situatia formatiei galatene, conform Antena1. Gica Hagi nu a vrut sa dezvaluie ce s-a discutat: "Chiar vreti sa stiti tot ce am vorbit?". "Gica a lasat sa se inteleaga ca daca e sa murim, cineva ne intinde o mana de ajutor", a spus mai linistit, presedintele echipei Otelul Galati, Marius Stan.

Posted

Si mie imi este greu sa cred ca s-ar baga Hagi aici. Daca ar vrea sa investeasca, ar investi in Steaua si ar face treaba, zburand ciobanasu de pe-acolo pentru ceva mai multi banuti.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.