Jump to content

La doar 13 ani, a vrut să se sinucidă pentru a doua oară


dcp100168

Recommended Posts

La doar 13 ani,

A vrut să se sinucidă pentru a doua oară!

* O fetiţă de 13 ani a şocat Tecuciul după ce s-a aruncat de la etaj în urmă cu câteva nopţi. Ea nu este la prima tentativă de sinucidere, însă a scăpat cu bine în urma incidentului.

Andreea i-a speriat pe toţi prietenii după ce în urmă cu două săptămâni şi-a tăiat venele şi a ajuns la spitalul din Tecuci. După incident, ea şi-a motivat gestul în faţa colegilor susţinând că aproape în fiecare seară visează un copil mort. În urmă cu câteva zile însă, ea a încercat să îşi pună iar capăt zilelor după ce s-a aruncat de la etaj pe casa unei scări. În tot acest timp, mama sa credea că Andreea este la şcoală, însă mare i-a fost mirarea când a fost anunţată că micuţa a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei Tecuci. În urma incidentului, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi şi a fost internată la secţia de neurochirrugie pentru mai multe investigaţii. Medicii spun că deşi s-a prăbuşit de la câţiva metri, nu a păţit mai nimic iar starea sa de sănătate va reveni la normal cât de curând.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.