dcp100168 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Piaţa din Micro 17 – un focar de infecţie?Cititorul nostru Nicolae Oprea, din Galaţi, ne-a scris pentru a ne atrage atenţia că în piaţa din Micro 17 regulile de igienă şi de comerţ sunt încălcate sistematic. „Basarabenii vând, pe tarabe, peşte la un loc cu brânză, nuci, halva, unt etc., dar sunt de verificat şi „producătorii” de vin şi ţuică îmbuteliate în PET-uri culese de la container”. Sperăm că autorităţile abilitate de lege să controleze aspectele sesizate vor face de urgenţă descinderi în amintita piaţă. Şi aşteptăm şi rezultatele controalelor!http://www.viata-libera.ro/articol-Piat ... tie_2.html
SAMUR1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 intr-adevar igiena lasa de dorit acolo... dar multa lume prefera piata aceea pt ca preturile sunt mai mici, dar asta nu inseamna ca nu se pot lua masuri ! intr-o zi un coleg mi-a atras atentia ca daca ma duc la "moldoveni" sa cumpar nuca... sa am grija ca toata marfa miroase a peste afumat (imputit)...ceea ce este posibil...asta e...
crengutza Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Blocul in care locuiesc este exact linga aceasta piata si intr-adevar e o mare mizerie .Ne-au intoxicat rusnacii cu tot felu de prostii ,dulciuri prajituri neambalate ,brinzeturi neacoperite ,e aiurea de tot .Eu as prefera sa se inchida si sa fac cumparaturi in super si mini market uri .
scorpya Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Da,asa e.Si totusi multi se duc acolo desi de ex piata din micro 20 este foarte curata,renovata,in genul celei din piata mare,dar este goala.Multi prefera sa se duca in cea din micro 19 sau chiar in cea din 17.Ne plangeam ca pe timpul lui Nea Nicu erau cozi interminabile dar cred ca de fapt asta cautam..aglomeratie.Nu stiu de ce toti credem ca unde e lume multa e si lucru bun.
Rami Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Blocul in care locuiesc este exact linga aceasta piata si intr-adevar e o mare mizerie .Ne-au intoxicat rusnacii cu tot felu de prostii ,dulciuri prajituri neambalate ,brinzeturi neacoperite ,e aiurea de tot . .Ma intreb unde sunt organele de control ...
crengutza Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Eu stiu f bine unde-s organele de control ,sint prin preajma dar sint mina in mina cu pietzarii .Cunosc pietzari care vind vin vrac sau in bidoane ,vin care n-are nici o legatura cu strugurii sau cu alt fruct .Cunosc pietzari care primesc kiar de la oamenii legii ,tigari de contrabanda pt a le vinde . Balconu meu are oki
Legumix Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 bine.....au devin avocatul diavolului :evil: 1.sa comparam piata micro 19 si piata micro 17:cat costa inchiriatul tarabei in m.19, fata de m.17?poate sunt eu in eroare...piata micro 19 este cea din spate de la Neacsu?...in aceasta ipoteza, UNDE SA MAI INCAPA MOLDOVENII? ca aleea este blocata in proportie de 90% atat de frigiderele tarabelor din stanga, cat si de tarabele cu legume din dreaptaapoi, mai sunt cei cu covoare, cei cu blugi, cei cu gablonturi :twisted: 2.ce spuneti de piata micro 39?la fel de aglomerata ca micro 17, la fel de ...."organizata" si de igienizata. Dar fara rusi.
crengutza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Legumix ,intrebi unde sa mai incapa moldovenii ? Pai sa mai stea pe la casa lor ,ca tare si-au mai luat lemea-n cap aici in piatza asta ,fac o gramada de prostii si sa stii ca nu sint deloc rasista . Eu de la balconu meu am vedere totala asupra pietzii (care e o mare mizerie ) si cind ma gindesc ca noi cam toti facem cumparaturi de pe la super market-uri ,stau de multe ori si privesc si zic : ce parculetz frumos ar putea fi aici !...
Legumix Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 stiu oamkeni care vin din m.39 pana in m.17, nu numai pentru peste/dulciuri/tigari/bautura sau alte prostii de la rusi, ci si pentru cartofi, rosii, s.a., de la romani.astfel ca nu vanzatorii sunt problema ci administratia pietei.daca nu ma insel, pe acolo prin piata se gasesc si mosnegi cu vechituri ?!?
crengutza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Da intr-adevar administratia pietzii este de vina pt ca e implicata in tot ,insa mosnegii cu vechituri chiar daca nu-s o parte prea estetica a pietzii , nu deranjeaza .
toto Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Focar de infectie este si in piata din micro 19... Nu de la alimente ci de la gunoaiele lasate in urma !!! E jale mare cum devin vizibile gunoaiele mai ales in weekend... cand dupaamiaza dispar trecatorii. Oricum e mizerie tot timpul, dar din cauza aglomeratiei in timpul saptamanii nu se prea observa! Adevarul e ca nici cosuri de gunoi nu prea sunt (2 bucati in coltul tarabelor), desi e nevoie. Mai sunt si unii oameni nesimtiti...Cartierul Dunarea are cea mai mare densitate de locuitori si cred ca ar trebui sa i se aloce o atentie sporita.
scorpya Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mare dreptate ai Toto!Cu mizeria nu prea,hai sa fim cinstiti,ce-i in 17 nu se compara...dar in privinta tomberoanelor e de jale,incepand de la capatul troleului si pana la Neacsu nu stiu daca gasesti un tomberon,ghena sau altceva.
Recommended Posts