Jump to content

Concert Trooper la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Concert Trooper la Galaţi

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi în colaborare cu Metal Act prezintă pe 20 februarie 2009, la Club S, concertul de lansare al celui de-al patrulea album al celei mai cunoscute formaţii de hard-rock din noul val, Trooper. După un concert de succes în faţa a peste 350 de spectatori în octombrie 2007, Trooper îşi ţin promisiunea făcută numeroşilor fani gălăţeni şi revin pe 20 februarie 2009 în oraşul de la Dunăre. Fanii vor putea achiziţiona CD-uri şi tricouri şi, mai ales, îi vor putea revedea pe cei cinci pe scenă într-un spectacol incendiar. Biletele costă 10 lei şi vor putea fi achiziţionate la intrarea în sală.

În deschiderea concertul vor evolua Vepres – trupă foarte cunoscută pe plan local, la prima apariţie în Galaţi după evenimentul tragic care a dus la întreruperea activităţii timp de 3 ani. Stabiliţi în Capitală, cu o formulă nouă şi un nou mesaj, mai pătrunzător, Vepres au acceptat cu bucurie invitaţia de a-şi relua cariera într-un concert în oraşul natal.

Cea de-a doua trupă invitată este X-Plod, una dintre cele mai simpatice apariţii în rock-ul românesc, trupă ai cărei componenţi nu depăşesc vârsta de 14 ani. În ciuda acestui fapt, copiii au deja o carieră solidă în spate, partIcipând la numeroase emisiuni de televiziune şi având deja un număr impresionant de concerte la activ.

http://www.metalfan.ro/articol.php?sect ... d_doc=3837

Trooper - cea mai buna trupa de metal din Romania in 2008

Trooper au fost desemnati cea mai buna trupa de metal din Romania in 2008. Trooper au fost alesi de peste 3000 de fani care au accesat site-ul metalhead.ro pentru a-i vota pe cei mai buni muzicieni si cele mai bune momente muzicale ale anului 2008. Trooper au obtinut primul loc si la categoria "cel mai bun album de metal din Romania", pentru noul lor disc, "Rock'n'roll pozitiv", lansat la finele lui 2008, la Bucuresti, in Clubul Old School Preoteasa. Grupul s-a clasat pe primul loc si la alte doua categorii: "cel mai bun concert de lansare din Romania", si "cea mai buna aniversare", pentru pentru show-ul sustinut la lansarea "Rock'n'roll pozitiv", in prezenta a peste 600 de fani, care a coincis si cu aniversarea a 13 ani de activitate a grupului.

http://www.comunicatemedia.ro/Trooper__ ... 22855.html

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Rock în Club S

Astăzi, începând cu ora 20, gălăţenii amatori de rock sunt invitaţi în Club S, unde Trooper - cea mai bună formaţie de heavy metal din România - îşi va lansa noul album "Rock'n'roll pozitiv". Pe Trooper îi cunoaşte toată lumea, lucru cert, mai ales după ce anul trecut, în vară, idolii multor generaţii, zeii metalului de la Iron Maiden, i-au ales pe târgovişteni să cânte în deschiderea show-ului prezentat de Bruce Dikinson şi compania, pe stadionul Cotroceni, în faţa a circa 25.000 de spectatori.

"Pe lângă excelentul album "Rock'n'roll pozitiv", următoarea atracţie cu care vine Trooper la concertul de azi din Galaţi este prezentarea fantasticei trupe de copii din România care cântă rock: X-plod. Copiii cu vârste între 10 şi 17 ani sunt cunoscuţi în lumea rockului pentru spectacolele incendiare. Pentru cel de la Galaţi, când vor cânta în deschiderea lui Trooper, copiii anunţă că, în afară de cântece şi cadouri ale trupei X-plod, gălăţenii prezenţi vor avea parte de o surpriză aparte. Celor două trupe li se vor alătura şi localnicii de la Vepres, pentru a oferi un show total.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.