Jump to content

Ce useri vă plac? Ce useri nu vă plac?


Rami

Recommended Posts

Cred că e ceva normal să îi simpatizezi pe cei cu care ai discutat şi cu care ai dezbătut probleme existenţiale la o băută sănătoasă :) Prin urmare mă alătur şi eu celor spuse mai sus cu precizarea că Mikka în realitate este mult mai "dus" decât pare pe forum.. şi să nu mă înţelegeţi greşit, asta nu e de rău :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sa incepem lista cu userii care am afinitati (chiar daca uneori avem puncte de vedere diferite):

Katman si George

Relu si Mikka

Legumix, Scorpia , Flieder si Desire si... Mariav10

Riaji, Ultramarine cu Mootoo si Cristian10oronaldo

... si lista poate continua, nu?

Celor care nu-mi plac, n-o sa le dau numele.

Insa pot spune ca nu-i agreez pe cei care posteaza doar ca sa-si faca prezenta si numarul de postari, cei care cred ca le stiu pe toate, cei cu comportamente egocentriste cu impresia ca totul se invarte in jurul lor, cei care n-au viata personala ci mai mult virtuala. Deasemenea nu-mi plac cei care sunt aroganti. Nu-mi plac nici cei care scriu incorect romaneste din nestiinta si nu din graba la tastare( de fapt ma enerveaza ).

Cam atat... deocamdata...

Link to comment
Share on other sites

ms ms Toto,sentimentul e reciproc.Eu pana acum as putea zice ca agreez pe toata lumea cu exceptia unei singure persoane pe care as eticheta-o drept narcisista.,si efectiv peste altele mai pot trece dar peste asta nu prea.Parerea mea.In rest il apreciez mult pe admin care mereu ma pune la punct cu ultimele noutati si mereu are ceva interesant de zis.Il asez pe primul loc :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.