Rami Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Eu pana acum as putea zice ca agreez pe toata lumea cu exceptia unei singure persoane pe care as eticheta-o drept narcisista.,si efectiv peste altele mai pot trece dar peste asta nu prea.Parerea mea. Multumesc. Sentimentul NU este reciproc Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Dar ce te face draga Rami sa crezi ca ar fi vorba de tine?Ai descoperit un strop de narcisism in tine?Eu una m-as fi abtinut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Dar ce te face draga Rami sa crezi ca ar fi vorba de tine?Ne-am mai intersectat undeva. Stiu. Si nu conteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Rami şi Scorpya ... cred că voi două aţi avea muuulte de împărtăşit Încercaţi, n-o să vă pară rău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Rami şi Scorpya ... cred că voi două aţi avea muuulte de împărtăşit Încercaţi, n-o să vă pară rău. Am incercat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Am descoperit ca-mi place (pe langa alti useri) scorpya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiyana Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Mie imi place acest topic Ma distreaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian10oronaldo Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Sa incepem lista cu userii care am afinitati (chiar daca uneori avem puncte de vedere diferite):Katman si George Relu si Mikka Legumix, Scorpia , Flieder si Desire Riaji, Ultramarine cu Mootoo si Cristian10oronaldo ... si lista poate continua, nu? Celor care nu-mi plac, n-o sa le dau numele. Insa pot spune ca nu-i agreez pe cei care posteaza doar ca sa-si faca prezenta si numarul de postari, cei care cred ca le stiu pe toate, cei cu comportamente egocentriste cu impresia ca totul se invarte in jurul lor, cei care n-au viata personala ci mai mult virtuala. Deasemenea nu-mi plac cei care sunt aroganti. Nu-mi plac nici cei care scriu incorect romaneste din nestiinta si nu din graba la tastare( de fapt ma enerveaza ). Cam atat... deocamdata... Pai da Toto, puncte de vedere diferite inseamna democratie nu ??? Eu sincer cel mai bine ma simt cand ceilalti gandesc altfel decat o fac eu O zi buna tuturor, si scuzati-mi lipsa de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oana6200 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Te-am prins, scorpio :!: De unde esti atat de sigura ca dintre cele 770++ de persoane ale forumului, numai una singura e narcisista, unica si importanta? .....Eu pana acum as putea zice ca agreez pe toata lumea cu exceptia unei singure persoane pe care as eticheta-o drept narcisista..........Si stii de ce? pentru ca daca nu as fi narcisista, as muri calcata in picioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Ooops!!Unde dai si unde crapa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PICK Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Topicul asta cred ca aduce mai mult cearta.. "Ce useri vă plac?" era de ajuns.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 pe mine ma amuza acest topic! cred ca asa din ...scrisuri,inscrisuri..imi place cel mai mult de admin,apoi in ordine descrescatoare..toti! fiecare din voi aveti ceva care ma atrage! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 "Ce useri vă plac?" era de ajuns.. ar fi insemnat sa acceptam lauda, dar nu si critica Link to comment Share on other sites More sharing options...
kholaps Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Ooops!!Unde dai si unde crapa! pariu ca stiu la cine te referi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 Ooops!!Unde dai si unde crapa! pariu ca stiu la cine te referi? toti stim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMUR1 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 lasati atacurile la persoana, chiar si voalate !aici ne distram si ne informam, are vreun rost caterinca?? in alta parte ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 acum stiu clar pe cine nu plac... :? se poate sa te sucesti cu parerile,nu? :roll: nu dau nume...fiindca se vede ca sentimentul e foarte reciproc... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiyana Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Sa incepem lista cu userii care am afinitati (chiar daca uneori avem puncte de vedere diferite):Katman si George Relu si Mikka Legumix, Scorpia , Flieder si Desire Riaji, Ultramarine cu Mootoo si Cristian10oronaldo ... si lista poate continua, nu? Celor care nu-mi plac, n-o sa le dau numele. Insa pot spune ca nu-i agreez pe cei care posteaza doar ca sa-si faca prezenta si numarul de postari, cei care cred ca le stiu pe toate, cei cu comportamente egocentriste cu impresia ca totul se invarte in jurul lor, cei care n-au viata personala ci mai mult virtuala. Deasemenea nu-mi plac cei care sunt aroganti. Nu-mi plac nici cei care scriu incorect romaneste din nestiinta si nu din graba la tastare( de fapt ma enerveaza ). Cam atat... deocamdata... Nah ca eu n-apar aici! :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Sa incepem lista cu userii care am afinitati (chiar daca uneori avem puncte de vedere diferite):Katman si George Relu si Mikka Legumix, Scorpia , Flieder si Desire Riaji, Ultramarine cu Mootoo si Cristian10oronaldo ... si lista poate continua, nu? Celor care nu-mi plac, n-o sa le dau numele. Insa pot spune ca nu-i agreez pe cei care posteaza doar ca sa-si faca prezenta si numarul de postari, cei care cred ca le stiu pe toate, cei cu comportamente egocentriste cu impresia ca totul se invarte in jurul lor, cei care n-au viata personala ci mai mult virtuala. Deasemenea nu-mi plac cei care sunt aroganti. Nu-mi plac nici cei care scriu incorect romaneste din nestiinta si nu din graba la tastare( de fapt ma enerveaza ). Cam atat... deocamdata... Nah ca eu n-apar aici! :? nici eu! :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chirac Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Nimeni nu-i ca voi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Nimeni nu-i ca voi!Sus, pe gardul dinspre vie,O găină cenuşieŞi-un cocoş împintenatS-au suit şi stau la sfat:- Ia te uită, mă rog ţie,Cât de sus ne-am înălţat!...Şi deodată, cu glas mare,Începură amândoi,Să cotcodăcească-n soare:- Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!...Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!...Dar de sus, din corcoduş,Pitulându-se-ntre foi,Mititel şi jucăuş,Le-a răspuns un piţigoi:- Câţi-ca-voi! Câţi-ca-voi!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 [nici eu! :roll: Te-am trecut! Nu erai pe vremea aia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 ms!imi faceam griji si probleme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts