Jump to content

Donaţie misterioasă pentru spitalul din Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Donaţie misterioasă pentru Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci

Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci a intrat, se pare, într-o zodie fastă. Pe lângă modernizările şi investiţiile de care spitalul a beneficiat graţie Băncii Mondiale, iată că a apărut şi un misterios binefăcător. După cum am aflat de la dna dr. Doina Chiru, directorul medical al spitalului, cineva din Franţa a lăsat o asigurare în cont la bancă în valoare de 100.000 de euro. Nu se cunoaşte numele generosului şi nici motivul care l-a îndemnat să facă acest gest. Se bănuieşte că ar avea ceva legături sufleteşti cu Tecuciul. Rămâne de văzut care va fi destinaţia banilor, în plan fiind o extindere a ATI.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Noua Terapie Intensivă intră în funcţiune

Joi, la orele amiezii, la Spitalul “Anton Cincu” a avut loc inaugurarea noului compartiment ATI. Au fost prezenti dr. judetean Valentin Boldea, primarul Finkelstain, cadrele medicale ale batranului asezamant spitalicesc.

“In urma cu trei ani, spitalul a primit o donatie din partea d-lui Nicolas Ginghina, cetatean francez nascut la Galati si decedat in Franta. Am hotarat ca vom face un nou compartiment ATI cu preanestezie. De-acum vom auzi sunetul monitoarelor, aparatele de ventilatie, intrucat in acest compartiment vin pacientii in stare grava. E prima constructie in ultimii 40 de ani, caci nu au fost fonduri sa se mai construiasca nimic. Aducem multumiri Bisericii care a fost alaturi de noi. Salonul ATI Aseptic dispune de 8 paturi, mobilier complet, grup sanitar modern, pe hol, alaturi, e o noua sala de operatie cu un aparat performant, respectiv laparoscop” a explicat manager, dr. Dragos Teodoru.

Primarului Eduard Finkelstain i-a revenit sarcina de a dezveli noua placa comemorativa dedicata sponsorului Ginghina, situata pe holul principal, doctorii Boldea si Teodoru fiind cei care au taiat panglica tricolora.

tecuci.eu

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.