Jump to content

Un marinar s-a spânzurat pe Faleză


dcp100168

Recommended Posts

Un marinar din Galati s-a spanzurat pe faleza Dunarii

Gest inexplicabil al unui marinar de 60 de ani din Galati. A ales sa isi puna capat zilelor azi noapte, intr-o liziera de pe faleza Dunarii. Pana acum, anchetatorii nu au reusit sa afle motivul care l-a determinat pe om sa isi ia viata. Corpul neinsufletit al barbatului a fost descoperit in zorii zilei de un tanar care alerga pe faleza. El a sunat imediat la 112 si a anuntat nenorocirea. Sositi la fata locului, medicii de la ambulanta nu au putut, insa, decat sa constate decesul. Primele cercetari ale anchetatorilor au aratat ca gestul sinucigasului este, deocamdata, nemotivat. Nu a lasat niciun bilet de adio si nici nu pare sa fi anuntat pe nimeni despre ceea ce are de gand sa faca. Tot ce se stie, deocamdata, este ca barbatul avea 60 de ani si era marinar. La aceasta ora, politistii stau de vorba cu familia, pentru a afla ce anume l-a determinat pe om sa recurga la acest gest extrem. Barbatul locuia in orasul Galati, impreuna cu sotia si soacra sa.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... narii.html

Link to comment
Share on other sites

Nevoile l-au răpus

* Rudele bărbatului pun gestul acestuia pe seama faptului că nu reuşea să strângă banii necesari unei intervenţii chirurgicale de care avea mare nevoie.

Misterul gestului extrem la care a recurs bărbatul avea să fie însă, partial, explicat de familie, care au aflat abia în jurul prânzului despre tragedia ce se petrecuse cu câteva ore mai devreme. Neculai Lovin lucra ca marinar la o firmă din Galaţi iar în timpul liber se ducea la vânat alături de câinele lui. Bărbatul era cardiac şi a mai suferit pe parcursul anului trecut două preinfarcturi după ce unul din fraţii lui a murit. Luna viitoare, bătrânul trebuia să se opereze la Fundeni pentru desfundarea unor vene, ceea ce ar fi ajuns la aproape 100 de milioane de lei vechi. În plus, el plătea lunar 5 milioane de lei la bancă în condiţiile în care venitul familiei era de aproximativ 13 milioane. Cel mai probabil asta l-a făcut să îşi şi pună capăt zilelor. "În ultimul timp nu mai era sigur de muncă. Salariul i-a scăzut şi avea probleme tot mai mari de sănătate. El nu a fost niciodată genul de om care să aibă datorii. Cum lua salariul, cum le plătea pe toate. Nu am curaj nici măcar să le spun copiilor că au rămas fără tată. Am o fată căsătorită şi un băiat care urmează să se însoare. Amândoi sunt stabiliţi în Italia", a declarat cu lacrimi în ochi Margareta Lovin, soţia bărbatului. Şi vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi spun că niciodată bărbatul nu şi-a ieşit din fire. "Niciodată în 25 de ani nu l-am auzit să ţipe măcar la soţia lui. Era un om foarte echilibrat şi niciodată n-a dat vreun semn măcar că ar vrea să se sinucidă", a declarat Tasia Hamza, vecină.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.