Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fie ca este o fiinta, fie ca este o stare, fie ca este doar portretul unei clipe... Sunt instantanee unice prin acel moment trait.

Imparte acest moment cu mine, cu noi :)

102_24df73853c14746fddb0b2cc0303c3c2_thu

Posted

f frumoasa ideea, dar cred ca ar trebui acceptul persoanelor pozate(surprinse), nu? cred ca am sa fac niste poze la examene sa vezi atunci portrete... :lol::lol: daca v-oi mai avea chef de poze :(

Posted
f frumoasa ideea, dar cred ca ar trebui acceptul persoanelor pozate(surprinse), nu? cred ca am sa fac niste poze la examene sa vezi atunci portrete... :lol::lol: daca v-oi mai avea chef de poze :(

Nu-i asa ca nu poti fi sigur ca nu il am ? ;)

• 4 weeks later...
Posted
Este ceea ce se spune în limbajul foto "arsă" .. Prea mult blitz sau expunere prea lunga.. Și offf, data aia!

Stii doar ca nu mai folosesc data.

Pe tine te asteptam aici cu exemplificari. desi, si critica constructiva e binevenita.

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mulțumesc katman. Am avut și o perioadă în care pasiunea era omniprezentă și îmi foloseam aparatul mult mai des ca acum. Mă bucur ca unele imagini de-ale mele stârnesc recții așa de faine. :)

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Să mai luăm praful de pe categoria fotografie de pe-aici :) V-o prezint pe Romana:

Make-up & hair: Maria Trifan, Foto: subsemnatu'!

IMG_4478_low.jpg

IMG_4505_low.jpg

IMG_4568_low.jpg

PS: astea sunt făcute cu aparatul pe care îl posedă acum AndreiM :P