Jump to content

Stelele Moscovei pe Gheaţă, la Galaţi

Recommended Posts

Posted

Stelele Moscovei pe Gheaţă, la Galaţi

Stelele Moscovei pe Gheata vin intr-un turneu in Romania. Datele spectacolelor sunt urmatoarele: 27 februarie la Miercurea Ciuc (patinoarul Vakar Lajos), 1 martie la Bucuresti (patinoarului Mihai Flamaropol, din cadrul complexului sportiv Lia Manoliu), 2 martie la Galati si 3 martie la Braila. Spectacolul, care va fi sustinut de 33 de patinatori, este format din 2 parti: Lacul Lebdelor - balet transpus pe gheata si Gala Campionilor - o demonstratie de talent.

Costul biletelelor pentru reprezentatia din Bucuresti este de: Cat. I - 150 lei, Cat. II - 100 lei si Cat. III - 70 lei.

http://www.vedeta.ro/Stelele_Moscovei_p ... 11474.html

Posted

Bilete de 70 şi 100 de lei

Patinatorii ruşi vor ajunge la Galaţi pe data de 2 martie, spectacolul prezentat fiind structurat în două părţi. În prima parte - o transpunere pe gheaţă a baletului “Lacul Lebdelor”, iar in partea a doua patinatorii rusi îşi vor demonstra valoarea într-o “Gală a Campionilor”. Pe gheaţă vor evolua 33 de patinatori. Biletele pentru spectacolul din Galaţi au fost puse în vânzare şi au următoarele preţuri: Cat. I - 100 lei; Cat. II - 70 lei. Biletele se găsesc la Patinoar, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Teatrul Dramatic.

Posted

cam multi bani vor pe bilete... sumele sunt destul de mari pt. romani si pt. galateni in general... cu 150 de lei ii asigur laptele copilului meu pe o luna... dupa parerea mea ar fi trebuit sa injumatateasca pretul biletelor, in asa fel isi asigurau o participare in numar mare... asa tare mi-e frica de un patinoar golut...

• 3 weeks later...
Posted

Pe 2 martie

„Stelele Moscovei pe gheaţă” vin la Galaţi

Pe 2 martie, la Patinoarul Artificial din Galaţi va avea loc un minunat spectacol de patinaj artistic oferit de centrul Internaţional Antidrog şi Pentru Drepturile Omului (CIADO), în colaborare cu Asociaţia Culturală „DRACULA”, având ca partener Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor (ANCCSR). Gălăţenii vor putea vedea spectacolul patinatorilor ruşi, campioni europeni, olimpici şi mondiali, “Stelele Moscovei pe Gheaţă”, începând cu ora 19,00.

Cine sunt „stelele”?

Începând cu anul 1986, "Stelele Moscovei pe Gheaţă" încântă audienţa cu superbe spectacole de patinaj pentru fanii de toate vârstele, realizate cu campioni olimpici, mondiali si europeni, dar şi cu artişti de circ. Compania „Stelele Moscovei pe Gheaţă” a fost înfiinţată de celebrul patinator rus Igor Bobrin, un adevărat maestru al gheţii, unul dintre cei mai inovatori artişti ai patinajului artistic mondial, rege al patinajului acrobatic şi performer în renumitele spectacole profesioniste de patinaj: „Cowboy”, „Paganini” şi „Invisible Partner”.

Spectacolul prezentat de campionii ruşi are două părţi. În prima parte, gălăţenii vor putea urmări o transpunere pe gheaţă, foarte reuşită, a baletului “Lacul Lebedelor”, iar în partea a doua patinatorii ruşi îşi vor demonstra valoarea într-o spectaculoasă “Gală a Campionilor”. Pe gheaţă vor evolua 33 de patinatori. Turneul "Stelele Moscovei pe Gheaţă" face parte din proiectul naţional de multiculturalitate şi multilingvism „ARTĂ CONTRA DROG 2009”, iniţiat de CIADO în colaborare cu Asociaţia Culturală DRACULA, sub titulatura care se va desfăşura sub patronajul direct al Organizaţiei EURAD (Europe Against Drugs).

Turneul începe pe 27 februarie, la Miercurea Ciuc şi se va încheia pe 3 martie, la Brăila. La Galaţi, biletele au fost puse în vânzare la Teatrul Muzical, Teatrul Dramatic, Casa de Cultură a Sindicatelor, în staţie în Ţiglina 1 şi la Patinoar, la preţuri ce variază între 70 şi 100 de lei. Elevii şi pensionarii plătesc doar jumătate din preţul biletului.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2% ... ati_2.html

Posted

Eu merg. Cand a venit baletul Lacul lebedelor la Galati, tot asa si-au spus toti: e prea scump! si pana la urma nu s-a mai tinut. Tu locuiesti in Bucuresti si-ar trebui sa stii ca atunci cand vin acele nume mari, care se vehiculeaza pe la TV, in Romania, un bilet costa cam la fel de mult. Alexandru Tomescu, un roman (!), are acelasi tarif pentru concertele sale de vioara la care foloseste vestitul Stradivarius. Este vorba de cateva evenimente speciale, care merita vazute, caci ai ocazia o data in viata!

Si ne mai plangem ca-n Galati nu se intampla nimic...! Sunt 33 de patinatori. Cat ai vrea sa coste un bilet la un asemenea eveniment? 500? Cat un film la Mall? Nu vei fi toata viata student sa-l iei la pret redus ;)

Cat despre locatie, pana si Stefan Banica Jr. a sustinut un concert acolo... Cred ca citeam in ziare daca ingheta cineva :P

Posted
Cat despre locatie, pana si Stefan Banica Jr. a sustinut un concert acolo... Cred ca citeam in ziare daca ingheta cineva

Am fost cand a venit Stefan Banica.. n-a inghetat nimeni (cand am zis mai sus ca nu merg sa inghet, am zis in gluma..).

Or fi evenimente speciale, dar nu ma pasioneaza patinajul intr-atat incat sa fac un efort financiar (deh, nu lucrez, nu-s pe banii mei..) si sa dau un milion pe bilet, si chiar de-as face efortul, am 100% sanse sa merg de unu` singur si n-am chef. Ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca in ziua aia am de sarbatorit :d Cat despre Lacul Lebedelor.. am zis ca mor de plictiseala sa-i vad pe aia alergand in colanti 4 ore la Opera. Pur si simplu.. baletul nu-i de mine :|

Posted

Dar nu le stric reclama, imi dadeam si eu cu parerea, ca tot omu` care a fost si-a pierdut vremea...

O sa tot am de sarbatorit atunci :d

Posted

Patinatoarea Natalia Bestemianova, încântată de publicul român

Patinatoarea Natalia Bestemianova, care urmează să participe la două spectacole, duminică, în Bucureşti, cu "Stelele Moscovei pe gheaţă", s-a declarat încântată de publicul român, cu care s-a întâlnit, vineri, la Miercurea-Ciuc. Bestemianova a spus că publicul a reacţionat foarte bine la spectacolul pe care l-a susţinut la Miercurea-Ciuc, aplaudând fiecare moment artistic. Artista a intrat în legătură cu jurnaliştii prin telefon, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă. Reprezentanţii Asociaţiei Culturale de Teatru Muzică şi Film "Dracula" au explicat că artista nu a putut fi prezentă la conferinţa de la Bucureşti din cauza condiţiilor drumurilor din România, care au întârziat sosirea artiştilor în Capitală. Patinatoarea premiată va dansa pe gheaţă, la Bucureşti, alături de alţi doi sportivi de top, Andrei Bukin şi Igor Bobrin. În total, în cadrul show-ului evoluează 33 de patinatori, campioni mondiali, olimpici sau europeni.

Pe 2 martie, spectacolul va fi prezentat la Galaţi.

Posted

„Stelele Moscovei pe gheaţă”

Spectacol de dans şi lumini

Patinoarul Artificial din Galaţi s-a transformat, luni seară, într-un loc de poveste. Şi asta pentru că acolo au strălucit "Stelele Moscovei pe gheaţă". Gala a fost plină de culoare şi de acrobaţii. Cei 33 de patinatori ruşi au prezentat un spectacol minunat, aplaudat la scenă deschisă de gălăţenii prezenţi în sală. În prima parte a spectacolului, spectatorii au putut urmări o transpunere pe gheaţă, foarte reuşită, a baletului “Lacul Lebedelor”, iar în partea a doua patinatorii ruşi şi-au demonstrat valoarea într-o spectaculoasă “Gală a Campionilor”. Turneul "Stelele Moscovei pe Gheaţă" face parte din proiectul naţional de multiculturalitate şi multilingvism „ARTĂ CONTRA DROG 2009”, iniţiat de CIADO (Centrul Internaţional Antidrog şi Drepturile Omului), în colaborare cu Asociaţia Culturală DRACULA, sub patronajul direct al Organizaţiei EURAD (Europe Against Drugs). „Organizăm astfel de evenimente (până acum au fost 125 la număr) pentru a transmite un mesaj oamenilor din România. Mesajul ajunge mult mai repede la om dacă îi arăţi că prin artă se poate lupta şi contra drogurilor. De aceea turneu nostru se şi numeşte „Artă contra drog ””, ne-a declarat Gigel Lazăr, reprezentantul EURAD (Europe Against Drugs) în Consiliul Europei. „Stelele Moscovei pe Gheaţă” încântă audienţa încă din 1986, cu superbe spectacole de patinaj pentru fanii de toate vârstele, realizate cu campioni olimpici, mondiali şi europeni. Compania "Stelele Moscovei pe Gheaţă" a fost înfiinţată de celebrul patinator rus Igor Bobrin, un adevărat maestru al gheţii, unul dintre cei mai inovatori artişti ai patinajului artistic mondial, rege al patinajului acrobatic şi performer în renumitele spectacole profesioniste de patinaj: "Cowboy", "Paganini" şi "Invisible Partner". La un an după ce a înfiinţat compania, Bobrin a reuşit să îi aducă alături de el şi pe campionii olimpici Natalya (Natasha) Bestemayanova (ea este şi soţia lui Bobrin) şi partenerul pe gheaţă al acesteia, Andrey Bukin. Împreună cu ei, Bobrin a reuşit să adune în jurul său foarte multe valori ale patinajului mondial şi să pună în scenă zeci de spectacole de succes, cu care a colindat lumea în lung şi în lat.

http://www.viata-libera.ro/articol-Spec ... umini.html

• 10 months later...
Posted

Spectacolul "Stelele Moscovei pe gheaţă", din nou la Galaţi

Spectacolul "Stelele Moscovei pe gheaţă" revine în România, pentru o nouă serie de spectacole la nivel naţional. Patinatorii ruşi Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin fac echipă şi dansează de ani de zile alături de celebrul patinator rus Igor Bobrin, cel care a înfiinţat în 1986 compania "Stelele Moscovei pe gheaţă". Spectacolul, care va dura 120 de minute şi va avea în componenţă 33 de patinatori campioni olimpici, mondiali şi europeni, este compus din două părţi.

Prima parte va transpune pe gheaţă baletul "Spărgătorul de nuci", iar în partea a doua patinatorii ruşi vor prezenta o premieră mondială - un program de tangouri argentiniene şi un program pe muzica lui Michael Jackson. Cele două programe vor avea o coregrafie originală, în stilul şi compoziţiile complexe, unice, care au făcut din Stelele Moscovei o companie celebră în întreaga lume. Pe lângă starurile permanent angajate de companie, în turnee li se alătură mereu alţi patinatori redutabili, printre aceştia numărându-se Elena Valova, Aleander Vasilijev, Irina Vorobjeva, Igor Lisovsky, Larisa Selezneva, Oleg Makarov, Marina Yeltsova, Andrey Bushukov, Marina Pestova, Marat Akbarov, Oksana Kazakova, Artur Dmitriev (triplu campion olimpic), apoi Vladimir Kotin, Alexey Urmanov, Andrey Vlashchenko sau Kira Ivanova. Perechea Oksana Kazakova - Artur Dimitriev a fost campioană europeană în 1996 şi campioană olimpică în 1998.

Turneul din România va cuprinde spectacole la Iaşi (29 ianuarie), Galaţi (30 ianuarie), Bucureşti (31 ianuarie), Sibiu (1 februarie) şi Braşov (2 februarie). Biletele vor avea preţuri cuprinse între 200 de lei - categoria VIP, 150 de lei - categoria întâi, 100 de lei - categoria a doua şi 70 de lei - categoria a treia. Biletele se găsesc la casele de bilete ale Patinoarului.

http://www.agerpres.ro/full_news.php?c= ... ,78,79,158

• 2 weeks later...
Posted

Stelele Moscovei pe gheața Galaţiului

Gălăţenii au asistat la un mega-show în care în prim plan au fost Piaţa Roşie, Michael Jackson, „Spărgătorul de nuci" şi tangourile argentiniene. Foști campioni mondiali, dar și tineri patinatori au realizat aseară un spectacol de zile mari la Patinoarul Artificial din Galaţi.

Teatrul rusesc „Stelele Moscovei pe gheață" a făcut spectacol incredibil la Patinoarul Artificial din Galați. Câteva sute de spectatori au făcut abstracție de prețul biletului, destul de mare pentru un spectacol obișnuit, dar la final și-au dat seama că a meritat. Într-un decor specific capitalei Rusiei, cu catedrala Sfântul Vasile, din celebra Piață Roșie, pictată pe un banner imens, aproape 20 de patinatori, unii foarte tineri, alți chiar și de peste 50 de ani, au încântat publicul.

Acrobaţii incredibile

Piruiete de-a dreptul fascinante, sărituri duble, triple și chiar cvadruple, toate asezonate cu costumații perfecte, parcă special făcute pentru acest spectacol, i-au făcut pe spectatori să aplaude adesea la un interval de maxim 10-15 secunde. „A fost senzaţional. N-am mai văzut niciodată un astfel de spectacol", ne-a declarat spectatoarea Daniela Mihai. „Este realmente incredibil ce pot să facă aceşti artişti ruşi. Avem multe de învăţat de la ei despre cultură", ne-a mărturisit spactatorul Andrei Vasilescu. Chiar dacă sala nu a fost de partea spectacolului din punct de vedere audio (patinoarul are o acustică groaznică), luminile perfect aranjate au suplinit acest neajuns și totul a ieșit bine. În prima parte a spectacolului, cel mai aplaudat moment a fost numărul individual al celebrului patinator rus Andrei Bubkin, care a depășit de mult vârsta de 50 de ani.

Ceaikovski şi Michael Jackson

Patinatorii ruși au prezentat într-un mod i-am putea spune inedit basmul lui Hoffman „Spărgătorul de nuci", din care nu au lipsit ariile lui Ceaikovski, dar şi intro-uri de ritmuri moderne. În partea a doua a show-ului, aceeași patinatori au avut, în Premieră Mondială, un program de dans pe muzica lui Michael Jackson. Show-ul a fost gustat din plin de public pentru că mișcările patinatorilor de pe gheață semănau izbitor de mult cu celebrele „scheme" ale megastarului american.

La final, pe căile de ieșire am auzit numai cuvinte de laudă la adresa patinatorilor. Au fost și spectatori care au spus că 70 de lei pe bilet este prea puțin pentru spectacolul pe care l-au văzut. Spectacolul de aseară a deschis practic anul cultural în cadrul Proiectului Naţional Cultural - 2010 „Artă contra drog".

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Stelele_Moscovei_pe_gheata_Galatiului_0_199780093.html