Jump to content

Posturile din administraţia centrală se vor reduce cu 20%


dcp100168

Recommended Posts

Guvernul a propus reducerea cu 20% a posturilor din ministere

Guvernul a propus joi reducerea cu 20% a posturilor din aparatul central. Decizia se refera la posturile din ministere si aparatul Executivului. Anterior, surse din conducerea PSD si PD-L afirmasera, citate de NewsIn, ca liderii celor doua partide iau in calcul reducerea cu 20% a personalului din intregul sistem bugetar, astfel incat salariile angajatilor sa poata fi majorate in raport cu inflatia fara a afecta tinta de deficit bugetar. Intr-un comunicat, Guvernul sustine ca a decis ca pachetul de masuri si politici anticriza, inclusiv propunerea de reducere a numarului personalului bugetar de la nivelul aparatului central al ministerelor, sa fie, in prealabil, discutat cu patronatele si partenerii sociali. Potrivit informatiilor, ministrii vor trebui sa anunte, pana saptamana viitoare, de unde vor reduce posturile respective.

Link to comment
Share on other sites

asta este o aberatie, sa se reduca posturile ca sa creasca salariile... sa umble la salariile enorme din ministere care nu-si au justificare... daca se va intampla asta si vor avea de suferit toti bugetarii cred ca va iesi mare scandal

completare sau PS:atat de intrigat am fost initial incat nu am realizat ca asta se va intampla doar la nivel central( sper), dar se trezise unul, stiu ,sa propuna reducerea numarului de bugetari,ca sa poata creste salariile ; toti "o apa si-un pamant".

Link to comment
Share on other sites

Surpriza: posturile NU se vor reduce

Guvernul asta e din ce in ce mai penibil.

Probabil ca Sindicatele n-au vrut in ruptul capului sa fie reduse nr de posturi. Ok, atunci sa le scada salariile alea barosane, si iar e ok.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.