Jump to content

Pe mess la 70 de ani


dcp100168

Recommended Posts

A intrat mamaie pe mess!

Nu mai văd bine, dorm cu punguţa de pastile lângă cap, nu le mai ajută picioarele să trebăluiască toată ziua prin gospodărie, dar de dragul nepoţilor şi al rudelor aflate în străinătate par a fi în stare să facă orice. Chiar să înveţe, la peste 70 de ani, să folosească internetul. Sunt bunicuţele care conversează, buchisind cu greu literele, pe messenger.

O bunicuţă din judeţul Galaţi a deprins, de curând, tainele calculatorului. Aneta, în vârstă de 69 de 3885-120515-9foto2.jpgani, are un băiat stabilit, de câţiva ani, în Spania. Şi-a luat cu el soţia şi fetiţa, iar pe bătrâna mamă, rămasă în ţară, au învăţat-o să folosească messengerul într-un concediu petrecut la Galaţi. Aşa că prin intermediul id‑ului pe care i l-a creat nepoata sa poate să-şi mai potolească dorul, vorbind cu familia ei pe internet.

«Mi-a fost greu la început»

De curând, femeia a primit din străinătate şi un laptop nou-nouţ, cu literele de pe taste mai mari, ca să-i fie mai uşor. Obiectul era însoţit şi de o pereche de căşti, ca să audă glasurile celor dragi, care sunt atât de departe de casă. Iar nepoţica ei a învăţat- o deja câteva cuvinte în spaniolă. “Mi-a fost cam greu la început, dar nepoata mea a avut răbdare cu mine şi m-a învăţat să folosesc internetul, apoi messengerul. Atunci când nu mă descurc mai chem câte un vecin mai tânăr care se pricepe”, spune bunicuţa Aneta.

http://www.libertatea.ro/?section=artic ... &id=227623

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.