dcp100168 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A intrat mamaie pe mess!Nu mai văd bine, dorm cu punguţa de pastile lângă cap, nu le mai ajută picioarele să trebăluiască toată ziua prin gospodărie, dar de dragul nepoţilor şi al rudelor aflate în străinătate par a fi în stare să facă orice. Chiar să înveţe, la peste 70 de ani, să folosească internetul. Sunt bunicuţele care conversează, buchisind cu greu literele, pe messenger.O bunicuţă din judeţul Galaţi a deprins, de curând, tainele calculatorului. Aneta, în vârstă de 69 de 3885-120515-9foto2.jpgani, are un băiat stabilit, de câţiva ani, în Spania. Şi-a luat cu el soţia şi fetiţa, iar pe bătrâna mamă, rămasă în ţară, au învăţat-o să folosească messengerul într-un concediu petrecut la Galaţi. Aşa că prin intermediul id‑ului pe care i l-a creat nepoata sa poate să-şi mai potolească dorul, vorbind cu familia ei pe internet.«Mi-a fost greu la început»De curând, femeia a primit din străinătate şi un laptop nou-nouţ, cu literele de pe taste mai mari, ca să-i fie mai uşor. Obiectul era însoţit şi de o pereche de căşti, ca să audă glasurile celor dragi, care sunt atât de departe de casă. Iar nepoţica ei a învăţat- o deja câteva cuvinte în spaniolă. “Mi-a fost cam greu la început, dar nepoata mea a avut răbdare cu mine şi m-a învăţat să folosesc internetul, apoi messengerul. Atunci când nu mă descurc mai chem câte un vecin mai tânăr care se pricepe”, spune bunicuţa Aneta.http://www.libertatea.ro/?section=artic ... &id=227623
Rami Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pana la urma, YM este doar un mijloc de comunicare.
alfi48 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 DE ce trebuie ca Y/M sa fie doar apanajul celor tineri?Rami are drepatate:un mijloc de comunicare pt toata lumea!
Relu Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 De ce n-or fi învăţat-o pe băbuţă să folosească Skype?
Recommended Posts