Jump to content

Vrăjitoarele s-au specializat pe farmece anticriză


dcp100168

Recommended Posts

Vrăjitoarele s-au specializat pe farmece anticriză

La începutul săptămânii, prezicătoarele din oraş s-au întâlnit şi au discutat despre noile probleme ale clienţilor. Vrăjitoarele spun că, de câteva săptămâni, problemele în dragoste au fost înlocuite de cele cu bani. Aşa că s-au specializat pe descântece antifaliment. Boboteaza pe stil vechi (luni 19 ianuarie), una dintre cele mai importante sărbători ale stăpânelor magiei albe, a reunit nouă vrăjitoare din Galaţi. În mare taină s-au întâlnit pentru a se pregăti – zice lidera lor, clarvăzătoarea Mihaela – “pentru anul care începe”. Cum efectele crizei financiare mondiale au început să se resimtă şi în România, stăpânele magiei albe din Galaţi au noi obiective noi: descântece şi poţiuni pentru spor la bani, anticriză, antifaliment sau chiar anti-Gardă Financiară! „Galaţiul se poate baza pe noi, că întotdeauna am făcut pentru Galaţi ca să fie bine. Ca să fie ferit şi ocrotit”, a spus clarvăzătoarea Mihaela. Astfel, în noaptea de Bobotează pe stil vechi, vrăjitoarele au “împărţit miresmele”, adică au azvârlit în apa Dunării cenuşa ierburilor pe care le-au fiert sau ars: “floarea plecătoare” - care se închină în faţa fetei şi pe care, cel care vrea să se căsătorească, ar fi bine s-o aibă la el când îi cere mâna iubitei; “năvalnic” - pentru spor; “piripampac” - pentru impotenţă; “straşnic” - pentru frică şi argint viu. Femeile spun că, în ultima vreme, lumea magiei albe s-a specializat şi pe vrăjile economice. „Vin tot mai mulţi oameni să-mi ceară ajutorul ca să-şi păstreze serviciul, dar vin şi patroni de firme aflate deja în pragul falimentului. Ei îmi spun tot ce au pe suflet, multe persoane care le văd cu ochi răi. Dacă cineva vine la mine şi îmi aduce un lucru de la firma respectivă, în trei zile îl fac să reuşească”, promite Mihaela.

Reduceri „de criză”

Rezolvarea problemelor ţine însă de complexitatea lor. Pentru o criză financiară nu se găsesc soluţii cât ai bate din palme. E nevoie chiar şi de câteva zile, dar nu mai mult de nouă, după cum spune Mihaela. „Cei care aud trosnind, bocănind prin casă, li se pare că văd ceva, visează urât, dar până la ziuă uită să ştie că astea sunt semne de farmece. Preţul depinde de fiecare şi de cât de complex e cazul. Se pot face vrăji pe apă, la cap de mort, cu pasăre sau pe foc”, spune Mihaela. Ea zice că recesiunea economică se simte însă în buzunarele clienţilor, aşa că vrăjitoarele sunt dispuse să facă reduceri de criză şi, bonus, talismane aducătoare de noroc. „Primesc un talisman făcut cu plante şi menit: aşa cum trage lumea la ban, aşa să tragă la el. Talismanul meu e bun şi pentru tribunal, şi pentru poliţie, şi pentru tot. Tot eu le dau în bobi la politicieni şi le spun dinainte care are bucurie. Să ştie dinainte care câştigă în alegeri”, spune clarvăzătoarea. Vin tot mai mulţi oameni să-mi ceară ajutorul ca să-şi păstreze serviciul, dar vin şi patroni de firme aflate deja în pragul falimentului.

Sfaturi magice pentru a scăpa de sărăcie

Criza însă poate fi îndepărtată şi fără drum la vrăjitoare. Cum cei afectaţi sunt îndeosebi cei „vrăjiţi”, femeile au un antidot care, promit ele, nu dă greş. „Oamenii trebuie să nu mai dea sare din casă, că sarea înseamnă spor. Să nu dea bani mărunţi la nimeni din casă. Ca să le meargă bine, să ia o papiotă cu aţă, să o lege noduri şi să pomenească aşa: cum stă nodul legat, aşa să stea legat sporul de mine şi eu de spor, să lege ochii duşmanilor şi pe-ai celor care-i vor răul. Se pune în pragul uşii în timp ce le leagă. După care le ia, le arde, le face ghem şi se unge”, mai explică Mihaela. Adunarea de taină de la Galaţi nu a fost însă singura. Peste câteva zile, la Bucureşti, va avea loc un congres al vrăjitoarelor din toată ţara, la care se vor pune la cale vrăji puternice, spune Mihaela, „cu influenţă naţională şi internaţională”.

http://www.adevarul.ro/articole/vrajito ... criza.html

Mergeţi la vrăjitoare pentru a vă "ajuta" să trăiţi mai bine? :d:d:d

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.