Jump to content

Mihai Ochialbescu, noul director al APDM


dcp100168

Recommended Posts

Mihai Ochialbescu, noul director al APDM

* Democrat-liberalul Mihai Ochialbescu a fost învestit, ieri, în funcţia de director al Administraţiei Porturilor Dunării Maritime. Prezent la eveniment, Mircea Toader a ţinut să menţioneze că va duce o politică de reducere a taxelor portuare, în vederea stimulării traficului de mărfuri din şi spre porturile Maritime de la Dunăre şi Marea Neagră.

Deşi democrat-liberalii nu au obţinut Administraţia Fluvială a Dunării de Jos aşa cum şi-au dorit, regia revenind social-democraţilor, PD-L a adjudecat funcţia de conducere din cadrul Administraţiei Porturilor Dunării Maritime. Mihai Ochialbescu a fost învestit, ieri, în funcţia de director al APDM, în prezenţa lui Mircea Toader, prim-vicepreşedintele PD-L Galaţi. În cadrul acestei întâlniri Toader a ţinut să menţioneze că va duce o politică de reducere a taxelor portuare, în vederea stimulării traficului de mărfuri din şi spre porturile Maritime de la Dunăre şi Marea Neagră. ”Dacă am putea avea taxe portuare zero, ar fi excelent. Cât timp cei din Brăila vor pune taxe doar pentru a mări bugetul municipalităţii, nu se va ajunge decât la distrugerea porturilor. Pentru ca traficul în porturi să poată creşte trebuie ca aceste taxe portuare să se micşoreze”, a declarat deputatul Mircea Toader.

La rândul său, noul şef al APDM Galaţi l-a contrazis pe Mircea Toader, afirmând că nu tarifele portuare împiedică creşterea traficului în porturi, ci lipsa creşterii economice din porturi. ”O scădere la zero a acestei taxe nu va duce la nimic. Nu taxele portuare împiedică creşterea taficului în porturi, ci lipsa creşterii economice şi faptul că nu există mărfuri în porturi”, a spus Mihai Ochialbescu, noul şef al Administraţiei Porturilor Dunării Maritime (APDM), precizând totodată că în portul Tulcea a scăzut traficul, iar în portul Brăila, deşi este activitate, sunt şi acolo probleme. ”Portul Hârşova este închis aproape de tot, întrucât nu se lucrează acolo. În concluzie, avem nevoie de proiecte care să conducă la o revitalizare a porturilor”, a mai adăugat Ochialbescu

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=1

Link to comment
Share on other sites

La rândul său, noul şef al APDM Galaţi l-a contrazis pe Mircea Toader, afirmând că nu tarifele portuare împiedică creşterea traficului în porturi, ci lipsa creşterii economice din porturi.

Da.. pai inseamna ca in timpul crizei economice n-ar trebui sa mai miste nimic in niciun domeniu, pentru ca nu mai exista crestere economica? :d

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.