Jump to content

Jaf la o casă de schimb valutar


dcp100168

Recommended Posts

Jaf la o casă de schimb valutar din Galaţi

Angajata unei case de schimb valutar situată în cartierul Micro 40, din municipiul Galaţi, a sesizat Poliţia, marţi dimineaţă, că doi necunoscuţi care purtau cagule pe faţă au pătruns în incinta unităţii şi au sustras dintr-o casă de bani, a cărei uşă era deschisă, aproximativ 15.000 lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, Cristina Tatulici, imediat după producerea evenimentului, poliţiştii au declanşat cercetările, transmite corespondentul MEDIAFAX. "În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de monitorizare şi a inventarului efectuat, s-a stabilit că cei doi autori au acţionat cu feţele acoperite cu cagule, au pătruns în casa de schimb de unde au sustras suma de bani respectivă, după care, pentru a-şi asigura fuga, ei au ameninţat-o pe angajată cu un dispozitiv cu electroşocuri, fără însă a-i provoca vătămări corporale", a declarat reprezentantul IPJ Galaţi. Cercetările continuă după ce au fost preluate de la faţa locului mai multe probe. În baza informaţiilor pe care le au până acum, poliţiştii au format deja un cerc de suspecţi cu persoane cunoscute ca folosind acest mod de operare.

Jaf armat la o casă de amanet din Galaţi

Atacatorii au ameninţat-o pe casiera de serviciu cu o armă cu electroşocuri şi au furat din seif peste 150 de milioane de lei vechi. Poliţia a început o anchetă, însă nu a reuşit să-i identifice pe atacatori până acum. Casiera atacată este încă în stare de şoc şi nu a putut da prea multe detalii anchetatorilor care se ocupa de caz. Ea îşi aduce aminte doar că a fost luată prin surprindere de doi indivizi mascaţi, care au imobilizat-o cu o armă care produce şocuri electrice şi care, într-o mare viteză, au luat din seif toţi banii care le-au căzut în mână, după care s-au făcut nevăzuţi. Un bărbat care locuieşte în apropierea casei de amanet jefuite a declarat că a auzit-o pe casiera ţipând, însă până a ajuns la locul faptei, agresorii dispăruseră. Alertată, poliţia din Galaţi a izolat zona atacului şi a ridicat mai multe probe de la locul faptei. Anchetatorii au stabilit că autorii jafului armat s-au ales cu o pradă de circa 165 de milioane de lei vechi. Ei au cerut patronului casei de amanet să le pună la dispoziţie şi înregistrările surprinse de camerele de supraveghere cu care este dotată unitatea, pentru a reface pas cu pas filmul jafului şi pentru a obţine mai multe indicii despre atacatori. În paralel, poliţiştii prelucrează criminalistic probele ridicate de la faţa locului, în speranţa că agresorii au lăsat urme concludente, dar verifică şi mai mulţi infractori cu ştate vechi de plată, aflaţi în libertate, care sunt cunoscuţi pentru acest mod de operare.

http://www.europafm.ro/stiri/interne/ja ... ti~n25127/

O casiera s-a luat la bataie cu hotii, dar barbatii au fugit cu banii ;)

Lovitura la o casa de schimb valutar din Galati, unde doi indivizi mascati cu cagule au navalit marti dimineata inarmati cu un aparat cu electrosocuri. Angajata firmei s-a luptat corp la corp cu ei ca sa-i tina departe de seif, dar a fost intr-un final imobilizata. Hotii au disparut cu 16.000 de lei. Imaginile socante au fost surprinse de camere de supraveghere ale societatii, iar politistii se bazeaza tocmai pe ele ca sa ajunga la hoti. Casa de schimb se afla intr-un magazin, la parterul unui bloc, alaturi de o casa de amanet. In imaginile inregistrate de camera de supraveghere se vede cum indivizii mascati dau buzna inauntru. Trec in fuga pe langa batrana de la casa de amanet, care se sperie si paraseste imediat magazinul. Cei doi se duc glont la vanzatoarea de la casa de schimb, care vorbea la telefon, cu usa si seiful larg deschise. O imbrancesc si o intimideaza cu aparatul cu eletrosocuri, obligand-o sa ramana nemiscata. Iau apoi toti banii din seif, dupa care se fac disparuti. Politistii cred ca cei doi atacatori, care au fost precauti si si-au acoperit fetele, au intre 18 si 25 de ani. Oamenii legii continua cercetarile, adunand probe de la fata locului si audiind persoanele din zona. Anchetatorii fac apel la toti cei care pot ajuta cu informatii despre identitatea faptasilor sa sune la cea mai apropiata sectie de politie, pentru a-i ajuta sa-i prinda pe agresori si sa-i trimita dupa gratii.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... banii.html

Link to comment
Share on other sites

„Gălăţeanca Speranţa S., de 43 ani, vânzătoare la o casă de schimb valutar din Galaţi, a sesizat luni, la ora 10,30, că în urmă cu câteva minute, doi indivizi necunoscuţi, cu cagule pe faţă, profitând de neatenţia ei, au intrat în incinta unităţii şi au furat 15.000 lei dintr-o casă de bani, a cărei uşă era deschisă”, declară Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.