Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hoţi la vârste preşcolare!

* Doi copii de şase, respectiv şapte ani au pătruns într-o grădiniţă din Micro 40 de unde au furat bani şi mai multe obiecte din diferite săli. Banii au fost recuperaţi, însă cei care vor fi traşi la răspundere sunt doar părinţii care nu i-au supravegheat pe copii

Au dat joaca la o parte şi s-au apucat de furat. Cei doi copii, dintre care numai cel de şase ani elev al grădiniţei, au intrat pe uşa uitată deschisă a unităţii de învăţământ. Din cancelarie au luat cheile de la câteva săli după care au început să cotrobăie la lumina lumânărilor pentru a nu da de bănuit că este cineva înăuntru. Într-una din săli au găsit o poşeta uitată de o învăţătoare de unde au furat aproape 150 de lei. "Nu am avut niciodată probleme cu Andrei, elevul nostru de şase ani. Au intrat şi ei pe unde s-au potrivit cheile, au furat mărunţişuri mai mult. O colegă şi-a uitat poşeta la şcoală şi copiii i-au furat un milion şi ceva din ea. Au intrat şi la mine în clasă, dar n-au furat decât pixuri. Ce au făcut cel mai rău este că au luat de la bibliotecă 10 cărţi pe care le-au aruncat afară, în ploaie şi care s-au deteriorat", a declarat Lenuşa Boubătrân, directorul grădiniţei. Din suma totală, băiatul cel mic s-a ales cu 20 de lei pe care i-a dat mamei lui. După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a anunţat imediat directorul şcolii. "Mă aştept cu o amendă sau chiar şi cu puşcărie. De trei zile încoace, de când a avut loc incidentul atât educatoarea, cât şi directoarea îl tot interoghează pe copil, îl terorizează. El nu mi-a mai făcut niciodată probleme şi cred că s-a dus acolo cu celălalt copil doar ca să se joace, ei nu realizează ce s-a întâmplat", a declarat mama elevului. Părinţii copilului se vor alege cel mai probabil cu amenzi contravenţionale. "În urma verificărilor, s-a stabilit că făptaşii sunt doi minori de şase şi şapte ani. Întrucât ei nu pot răspunde penal, părinţii vor fi sancţionaţi pentru nesupravegherea lor", a încheiat scms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Şi varianta "romanţată" în stilul Pro ;)

Doi copii, de 6 si 7 ani, au dat o spargere la o gradinita din Galati

Au avut un plan, bine pus la punct. Mai intai, au furat cheile de la directoare, apoi si-au facut de cap in cladire dupa lasarea intunericului, iar la plecare au avut grija sa incuie usa. Povestea a ajuns la urechile politistilor. Baiatul de 6 ani a fost cel care i-a dat de gol. Ajuns acasa, i-a dat mamei lui 20 de lei. Luat la intrebari de femeie, copilul i-a povestit ce s-a intamplat. Asa s-a aflat cum el i-a furat cheile din poseta directoarei si, apoi, dupa lasarea serii, a intrat in gradinita impreuna cu prietenul lui, mai mare cu un an. Au stat acolo pret de 3 ore, timp in care s-au razbunat pe caietele de colorat, au aruncat cartile in ploaie si au fumat in cancelarie. Apoi, cel mare ar fi vrut sa ia si un calculator si un DVD, numai ca baiatul de 6 ani spune ca nu i-a dat voie. Au luat insa acasa 130 de lei. Povestea a ajuns la urechile politistilor, insa, pentru ca sunt minori, cei 2 copii nu pot raspunde penal.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... alati.html

Posted

Vedeti cum PRO TV face din tantar armasar? In nici un alt ziar nu se spune ca copii au fi vrut sa fumneze. Si in plus pofta de fumat apare pe la 12-13 ani, in nici un caz la 6-7 ani! Si cum sa aiba un plan bine pus la punct? Ei la varsta asta nici nu constientizeaza ca au facut ceva rau. Iar PRO TV-ul vorbeste de ei de parca ar fi niste hoti profesionisti.

Rusineee PRO TV!!! Jos cu PRO TV!

Posted

George, stai linistit, nu te agita prea tare... nu ProTV-ul a spus ca ciorditorii aia mici au fumat, ci chiar directoarea gradinitei a declarat asta, pentru ca gasise chistoace pe jos in cabinetul ei... cat despre puii aia de romales... eu le-as taia cate un deget... ca la turci, ca sa le tai elanul de la varste fragede... astia peste vreo 4, 5 ani actioneaza pe la portile scolilor, iar peste vreo 9, 10 ani iti dau in cap de foame.

Posted
George, stai linistit, nu te agita prea tare... nu ProTV-ul a spus ca ciorditorii aia mici au fumat, ci chiar directoarea gradinitei a declarat asta, pentru ca gasise chistoace pe jos in cabinetul ei... cat despre puii aia de romales... eu le-as taia cate un deget... ca la turci, ca sa le tai elanul de la varste fragede... astia peste vreo 4, 5 ani actioneaza pe la portile scolilor, iar peste vreo 9, 10 ani iti dau in cap de foame.

nu scrie nicaieri ca ar fi fost tigani...cred ca faci discriminare ...ca ii duce mintea de mici la prostii asta este adevarat, familii dezorganizate...sunt trimisi sa se "descurce"; mai nou la parfumul teilor la magazinul ALCOOM a aparut un copil care inkide si deschide usa de la alimentara, nu cere... te determina sa dai ( asa cum fac si unii medici :lol: ) si nu-i tigan !

Posted

nu scrie nicaieri ca ar fi fost tigani...cred ca faci discriminare ...ca ii duce mintea de mici la prostii asta este adevarat, familii dezorganizate...sunt trimisi sa se "descurce"; mai nou la parfumul teilor la magazinul ALCOOM a aparut un copil care inkide si deschide usa de la alimentara, nu cere... te determina sa dai ( asa cum fac si unii medici :lol: ) si nu-i tigan !

trebuia sa te uiti la stiri... si atunci nu ma mai acuzai de discriminare!!! nu-mi place sa vorbesc degeaba... dar cand sustin un lucru, nu-l sustin degeaba! Si mai mult decat atat... daca ai zis ca a aparut un copil care inchide usa si deschide la alimentara si nu-i tigan... imagineaza-ti daca era tigan (iti inchidea usa in nas sau o tinea blocata daca nu-i dadeai) :lol:

Posted

trebuia sa te uiti la stiri... si atunci nu ma mai acuzai de discriminare!!! nu-mi place sa vorbesc degeaba... dar cand sustin un lucru, nu-l sustin degeaba! Si mai mult decat atat... daca ai zis ca a aparut un copil care inchide usa si deschide la alimentara si nu-i tigan... imagineaza-ti daca era tigan (iti inchidea usa in nas sau o tinea blocata daca nu-i dadeai) :lol:

ai dreptate nu am urmarit stirile ...