Jump to content

Bursa pentru camioane

Recommended Posts

Posted

salutare

ma uitam pe acest forum si nu am vazut o sectiune dedicata masinilor mai ales o sectiune destinata camioanelor ...

ma gandeam la un loc unde camionisti si nu numai sa poate sa-si spuna parearea sa schimbe idei s.a.m.d.

de ex. avand in vedere ca multi tranportatori in aceasta perioada de criza apeleaza la diferite solutii unele din ele fiind bursele de transport, si anume unde doream sa ajung... de deschis un nou topic in care sa se faca un top10 al burselor existente eventual de facut o lista a burselor si depsre fiecare sa se poata discuta.... exemplu de topic

{ar fi o lista de burse sa zicem: Bursa TRANS, Eluoad, Bursa de Transport.....}

{de exemplu la fiecare sa fie dat linkul}

"Bursa TRANS

1. Cat de cunoscuta va este aceasta bursa?

2. Daca ati alege o alta bursa inafara de aceasta car ar fi aceea si de ce?"

si asa si pentru celelalte...

sau topicuri in care sa fie posibilitatea sa se discute despre tepari, locuri in care fiecare a fost (bininteles cu tirul), bancuri, fastfood-uribaruri renumite de pe traseu si exemplele pot continua...

• 4 months later...
Posted

ca sa va dau un impuls am sa atasez cateva poze de ex de la bursa logintrans sau trans cum ii spun unii care recent a introdus modificari mari in grafica web si toate acestea datorita noiilor servicii pe care doresc sa le introduca, de ex recuparari creante si un sistem de evaluare

dodaj.jpg

jak-anulowac.jpg

• 4 months later...
Posted

salutare .... de ceva timp hnu ne-am mai auzit dar inca traiesc si sunt ok sper ca si voi cei de pe forum sunteti ok

ca toto vb de niste burse si asa mai departe zilele trecute un lucru mi-a captat atentia la cei de la TRANS si anume un nou messenger pentru utilizatori ceva de genul skype

exact cand au de gand sa il puna la dispozitia utilizatorilor nu am gasit o data precizata ma gandesc ca in curand .... m/ sursa de informatii o am de pe forumul firmei respective

trans3.2.jpg

• 4 weeks later...
Posted

buna .... am zis sa va scriu si voua ... am primit un mail saptamana trecuta referitor la chestiile din postul anterior si spre surprinderea mea cei de la bursa TRANS deja au publicat in pagina oficiala noul messenger cu functii de skype... nu ma gadeam ca asa de rapid va fi publicata noua versiune ma asteptat sa apara 2-3 luni mai tarziu.....din ceea ce am citit suna destul de interesant.. noi functii noi posibilitati.... mai multe am sa va scriu mai incolo cand am sa am si eu mai multe date

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.