Jump to content

Recommended Posts

Posted

Măi, citisem undeva, demult, că virginitatea e specifică speciei umane ... mai apare ceva, înt-un mod primitiv, dar fără himen, la maimuţe ...

• 2 weeks later...
Posted
Mai tânjesc bărbaţii după virgine?

Desigur..

Se mai păstrează fetele pentru bărbatul vieţii lor?

Mai sunt si astfel de fete.

Cât de normală sau morală este virginitatea în secolul 21?

Normalitatea si moralitatea sunt relative.. cred ca depinde intai de toate de modul in care se simte fiecare in pielea lui si abia mai apoi.. in a partenerei/ului :)

Posted

Cam ce inseamna, sa te pastrezi virgin/virgina pentru casatorie?

Eu zic ca e ceva depasit, si fiecare ar trebui sa aiba macar 2-3 parteneri pina la casatorie. Plus ca inainte de eveniment ar trebui sa traiasca macar un an impreuna.

Rata divorturilor ar fi mult mai mica de 50% cit e acum si cuplurile ar fi mult mai stabile.

Fac exceptie, bineinteles, cei care au gasit marea dragoste de la prima incercare si traiesc fericiti pina la adinci batrineti...

Citi sint? 1 la suta?

Problema o vad, mai degraba, in " cu cine vrei sa iti pierzi virginitatea?" Valabil pentru cei care o mai au... :d

Cred ca trebuie pus accent puternic pe educatia deschisa a adolescentilor. Multi sint la stadiul "Pot ramine insarcinata daca fac sex oral?". Educatie asupra a ceea ce inseamna sexul, metode contraceptive, planificare familiala, implicatii psihice etc, e o intreaga filosofie.

Astfel au posibilitatea de a alege pentru ei insisi.

• 4 months later...
Posted

Virginitatea..... Himenul = membrana, sau dovada virginitatii si totodata nu se confirma 100%, himenul elastic te face virgina toata viata sau pana la o penetrare mai adanca.... Parerea mea e ca nevasta trebuie sa fie virgina.... Cunosc fete care au 20 de ani si asteapta casatoria, dar si fete care au 12 ani si deja sunt profesioniste in ale kamasutrei...

Posted
.... Parerea mea e ca nevasta trebuie sa fie virgina.... Cunosc fete care au 20 de ani si asteapta casatoria, dar si fete care au 12 ani si deja sunt profesioniste in ale kamasutrei...

si eu cunosc virgine care au devenit neveste si acum nu se mai satura de... "rupt himenul" cu altii.

Posted
Virginitatea..... Himenul = membrana, sau dovada virginitatii si totodata nu se confirma 100%, himenul elastic te face virgina toata viata sau pana la o penetrare mai adanca.... Parerea mea e ca nevasta trebuie sa fie virgina.... i...

Asculta tu aici ceva despre virginitate: cunosc o tipa, care acum cativa ani, facea parada de virginitatea ei, mai ca nu isi punea o pancarda agatata de gat pe care sa scrie ca e virgina. Himenul ii era neatins, in schimb facea sex oral si anal. Si era virgina, nu???? :lol: Asta pentru ca va imaginati voi ca virginitatea consta intr-o bucatica de himen! Think twice ;)

Posted
.... Parerea mea e ca nevasta trebuie sa fie virgina.... ...

Si daca sunteti total incompatibili sexual? La ce iti foloseste virginitatea?

Posted
.... Parerea mea e ca nevasta trebuie sa fie virgina.... ...

Si daca sunteti total incompatibili sexual? La ce iti foloseste virginitatea?

Mai, Dumnezeu a lasat pe pamant actul sexual pentru procreere(ca exista si placere in timp ce...asta e cu totul altceva:D, dar actul consumat doar si numai pentru starea fizica si psihica de bine, este condamnat) :d

Deci, Doamne iarta-ma! :twisted:

Posted

hm...replica potrivita:

Bula se insoara.

In noaptea nuntii, la parinti acasa se aud batai in poarta. Se duce tatal si deschide...era Bula.:

- ce-i cu tine? nu trebuia sa fii impreuna cu nevasta?

- Mai tata, totul a fost asa cum trebuia sa fie - atmosfera, linistea, tot...dar s-a ivit o problema - nevasta-mea e virgina!

tatal priveste lung, apoi decide:

- Ai facut bine fiul meu. Ce nu le-a trebuit altora, nu este bun nici pentru tine.

Posted
Virginitatea..... Himenul = membrana, sau dovada virginitatii si totodata nu se confirma 100%, himenul elastic te face virgina toata viata sau pana la o penetrare mai adanca.... Parerea mea e ca nevasta trebuie sa fie virgina.... i...

Asculta tu aici ceva despre virginitate: cunosc o tipa, care acum cativa ani, facea parada de virginitatea ei, mai ca nu isi punea o pancarda agatata de gat pe care sa scrie ca e virgina. Himenul ii era neatins, in schimb facea sex oral si anal. Si era virgina, nu???? :lol: Asta pentru ca va imaginati voi ca virginitatea consta intr-o bucatica de himen! Think twice ;)

o cunosc ? daca nu ,mi-o prezinti si mie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

O prejudecata invechita,anacronica pentru viata de cuplu moderna.

Experienta si practica reprezinta criteriul adevarului si al cunoasterii, iar in stabilitatea unei familii este nevoie si de niste compatibilitati fizice.

E ca si in cazul copiilor: Cine ara sa-i traiasca! Cine nu, sa nu-si doreasca! :lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Este dificil de gasit asa ceva in zilele noastre, asta pentru ca moralitatea nu mai face parte din educatia multora ...

Dar nu trebuie sa uitat ca mai sunt atat femei, cat si barbati care respecta principiul igenei morale si al creatiei divine.

Posted

Virginitatea este la mare pret si in zilele noastre. Nemtii platesc bani grei in Tailanda pentru un asemenea deliciu. Merg special in vacanta, stiind ca oferta de tinere copile exotice si neprihanite e la tot pasul.

Posted
Este dificil de gasit asa ceva in zilele noastre, asta pentru ca moralitatea nu mai face parte din educatia multora ...

Virginitate = Moralitate?

• 3 weeks later...
Posted

Nu conteaza daca cineva este virgin sau nu.De fapt de ce sa mint.Cam conteaza dar nu ca sa iti poate stabili ceva anume.

Personal imi plac fetele putin trecute prin viata si prin altele.Stiu mai bine ce vor.Stiu mai bine sa exprime.

Femeia este o specie rara in societatea de astazi

Posted

Femeia este o specie rara prin definitie, indiferent de starea vremii sau societate :twisted:

statistic vorbind, in romania, femeile sunt de 3 ori mai multe decat barbatii...vezi sa nu ajunga dins specie rara in specie "pe cale de disparitie" :twisted:

Posted

Femeia este o specie rara prin definitie, indiferent de starea vremii sau societate :twisted:

statistic vorbind, in romania, femeile sunt de 3 ori mai multe decat barbatii

:o

Conform ultimului recensământ (2002), femeile reprezintă 51,2 % din populaţia României. Ca să se ajungă la "de 3 ori" ar fi trebuit să moară vreo 6 milioane de bărbaţi ;)