Jump to content

Avertizare meteorologică cod galben de ninsoare


dcp100168

Recommended Posts

Avertizare meteorologică cod galben pentru 17 judeţe şi Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben pentru 17 judeţe din estul şi sud-estul ţării şi pentru Bucureşti, unde începând de joi, de la ora 22.00 şi până sâmbătă, la ora 02.00, sunt posibile ninsori şi vânt puternic. Potrivit avertizării ANM, în acest interval, în judeţele din estul şi sud-estul ţării va ninge, iar vântul va atinge până la 60 - 70 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea. Aceste fenomene se vor resimţi în noaptea de joi spre vineri, mai ales în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali, iar în cursul zilei de vineri şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai ales în Dobrogea, sudul Moldovei şi jumătatea estică a Munteniei. ANM a anunţat că va ninge semnificativ local în vestul Munteniei, estul Transilvaniei şi în zonele montane aferente, dar vântul va fi în general moderat. Judeţele afectate sunt Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi şi Ialomiţa, precum şi municipiul Bucureşti.

Link to comment
Share on other sites

Furtuna ne-a iertat

Deşi în cursul nopţii de joi/vineri a plouat abundent, iar vântul a bătut cu putere, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au informat, ieri, că nu s-au înregistrat probleme deosebite în judeţ, informaţie confirmată şi de reprezentanţii Prefecturii. În municipiul Galaţi, joi seară, din cauza vântului puternic, un plop din cartierul Micro 40 a fost dezrădăcinat. Din fericire, copacul nu a căzut la pământ, ci s-a sprijinit pe un altul, evitându-se astfel pagubele materiale sau accidentarea oamenilor, ne-a declarat directorul Direcţiei Tehnice din cadrul primăriei, Laurenţiu Jalbă. Ieri dimineaţă, Serviciul Administrarea Domeniului Public a tăiat cei doi copaci, pentru mai multă siguranţă.

http://www.viata-libera.ro/articol-Furt ... tat_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.