Jump to content

Se primesc cereri pentru motorină subvenţionată


dcp100168

Recommended Posts

La Direcţia Agricolă

Se primesc cereri pentru motorină subvenţionată

Fermierii gălăţeni care vor să cumpere motorină subvenţionată (ajutorul de stat este de un leu pe litru) pentru culturile de primăvară, pot depune cereri în acest sens la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală. Atenţie mare! Termenul limită pentru depunere este 9 februarie 2009.

http://www.viata-libera.ro/articol-Se_p ... onata.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Din 9 februarie

Se poate cere subvenţie la motorină

Potrivit conducerii Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Galaţi, începând de luni, 9 februarie, se poate solicita subvenţia pentru motorina folosită în agricultură. Procedura este următoarea: fermierul solicită de la Primărie o adeverinţă (cu suprafaţa ce va fi cultivată în primăvară), documentul este apoi depus pentru viză şi completare la DADR, iar în cele din urmă este folosit la staţiile de carburant, ca act justificativ. În acest fel, agricultorii vor putea cumpăra motorina mai ieftină cu un leu pe litru. „Se subvenţionează 39 de litri de motorină pentru fiecare hectar de teren care va fi semănat în această primăvară”, a declarat Alexandru Sîntion, directorul DADR Galaţi. Solicitarea subvenţiei (adeverinţelor) se poate face în intervalul 9 februarie-30 aprilie, achiziţia efectivă de motorină se poate face până pe 29 mai (inclusiv), iar decontarea se poate „întinde” până la 30 iunie.

http://www.viata-libera.ro/articol-Se_p ... ina_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.