Jump to content

Doi fraţi din Lieşti, snopiţi în bătaie


dcp100168

Recommended Posts

Doi frati din Galati snopiti in bataie, in fata a zeci de martori!

Doi frati de 16 si 18 ani, din judetul Galati, au cazut victime in manile unor batausi care i-au snopit, fara sa tina cont nici macar de zecile de ochi atintiti asurpa lor. Niciunul dintre martori nu a intervenit, de frica probabil. Cei doi frati sustin ca scandalul s-a petrecut pe strada in fata a zeci de martori. La mijloc ar fi neintelegeri mai vechi intre victime si atacatori, dar nimeni nu vrea sa spuna clar despre ce este vorba. Loviti cu cruzime, cei doi frati au ajuns la spital dupa ce chiar ei au solicitat sprijinul medicilor de la ambulanta. Desi se tem pentru viata copiilor lor, parintii baietilor sunt hotarati sa depuna plangere la politie si sa isi caute dreptatea. Daca tinerii vor ramane internati in spital mai mult de 20 de zile, agresorii ar putea fi acuzati de vatamare corporala, fapta pentru care risca sa isi piarda libertatea de la 6 luni, pana la 5 ani. In cazul in care vreunul dintre frati va ramane cu sechele, insa, batausii ar putea petrece chiar mai mult timp dupa gratii.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... rtori.html

Snopiţi în bătaie

* Doi fraţi din comuna Lieşti au fost bătuţi de nişte consăteni. Tinerii sunt convinşi că bătaia administrată li se trage de la un conflict mai vechi, petrecut pe 1 ianuarie anul acesta.

Au fost snopiţi în bătaie pe fondul unui conflict mai vechi. Printr-o astfel de întâmplare au trecut doi fraţi, de 16, respectiv 18 ani, din comuna gălăţeană Lieşti, care în prezent se află înternaţi în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean. Ionuţ - Cătălin Bocăneală, cel de 18 ani, a povestit că întreaga întâmplare s-a consumat pe neaşteptate, duminică seară, când împreună cu fratele său, Marius de 16 ani, se aflau pe o uliţă din comună. La un moment dat, aceştia s-au întâlnit cu un grup de 12 persoane, care le-ar fi reproşat victimelor, o întâmplare petrecută de Anul Nou. De la “teorie“ până la “practică“ nu a mai fost decât un pas. Mai mulţi inşi din grupul respectiv i-au bătut cu pumnii şi picioarele pe cei doi băieţi, până când aceştia au rămas inconştienţi. “Ne-am întâlnit cu nişte băieţi care s-au certat de Revelion cu fratele meu. Ei au sărit la bătaie şi eu m-am băgat să-i despart, dar ne-au lovit cu pumnii şi picioarele“, a explicat Ionuţ - Cătălin, fratele cel mare. “La Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi au fost internaţi doi fraţi, tineri, unul de 16 ani, cel mare de 18 ani, bătuţi cu sălbăticie de o gaşcă de sat. E vorba de comuna Lieşti. Se pare că această agresiune a fost reiterată. Cel vizat era tânărul de 16 ani, amândoi au suferit traumatisme craniene, inclusiv oculare, afecţiuni abdominale şi toracice. Aceştia se află sub urmărire clinică“, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Sfântul Apostol Andrei“.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.