dcp100168 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 După demisia lui Costel MarinGelu Stan, noul director de la Apă-Canal„Astăzi sau mâine, director general la Apă-Canal va fi numit dl Gelu Stan”, a anunţat ieri primarul Dumitru Nicolae. Fostul director general al Şantierului Naval Damen, consilier local PSD, ia locul actualului director general de la SC Apă-Canal, societate a Consiliului Local, Costel Marin (PRM). Gelu Stan va trebui să demisioneze, în 30 de zile, din funcţia de consilier local, pentru a putea prelua conducerea societăţii de interes local.Plecarea lui Marin este la cererea acestuia, iar primarul a promis că „o să-i rezolvăm problema în altă parte. Nu pot să spun că nu şi-a îndeplinit sarcinile. La presiunile care sunt, am discutat cu dânsul şi şi-a dat demisia”. Costel Marin, care ne-a declarat: „Mi-am depus demisia şi îmi pun speranţa în decizia Consiliului Local, a primarului, în nominalizarea unei persoane care să rezolve problemele delicate de la nivelul societăţii, lucru pe care eu, din varii motive, n-am reuşit să-l fac până acum. Motivele sunt mai multe, sunt de natură personală, iar a recunoaşte că sunt învins, mi-e greu s-o spun – eu, de regulă, m-am declarat un luptător.” Şi totuşi, Costel Marin spune că nu pleacă din cauza problemelor de la ISPA: „Nu are legătură demisia mea cu aceste aspecte”.http://www.viata-libera.ro/articol-Gelu ... nal_2.html
Recommended Posts